بصیرت از دیدگاه رهبری، بیداری اسلامی
بیداری اسلامی و حمایت از جنبش 99%
درباره وبلاگ


این وبلاگ بر آن هست تا جنبش بیداری اسلامی در سراسر دنیا را حمایت کند پس با ما همراه باشید.

پيوندها
افزایش تضمینی بازدید - افزایش پیج رنک
چاپار
سنگر دفاع از آرمانها
دانلود رایگان
ردیاب خودرو

تبادل صحبتهای ناگفته
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بصیرت از دیدگاه رهبری، بیداری اسلامی و آدرس ellahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.









ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 2
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 17
بازدید ماه : 6
بازدید کل : 60842
تعداد مطالب : 181
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


فال امروز


<-PollName->

<-PollItems->

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

نويسندگان
علی علیکرمی

آخرین مطالب
<-PostTitle->


 
چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, :: 11:20 :: نويسنده : علی علیکرمی

خبر اسلام آوردن شاون علي استون فرزند اوليور استون، كارگردان نامدار و پرآوازه جهان سينما و ورود وي به مذهب تشيع در دفتر آيت الله ناصري در شهر اصفهان طي روزهاي گذشته چشم جهانيان را به سوي خود معطوف داشته است.
اين اتفاق را مي توان از دو منظر نگريست و از دو جنبه مورد تحليل و بررسي قرارداد و بدان پرداخت؛ از يك سو چنين رويدادي آن هم در چنين برهه اي از زمان براي مسلمانان و مؤمنان اين دين مبين نشان خجسته و نويدبخش تلالوي جرقه هاي ايماني و رويكردهاي ديانت آميز در سراسر جهان است كه مي تواند روحيه معنوي را قوت بخشد و ايمان مكتبي را بارور سازد، به ويژه آنكه چنين رويداد مهمي در عرصه سينما و آن هم براي يكي از برجسته ترين هاي اين ميدان اتفاق مي افتد؛ كسي كه شايد كوچك ترين انتخاب ها، حركات و سكنات وي زيرذره بين رسانه ها و عموم مخاطبان جهاني اش قرار داشته باشد كه دارد.
اما از سوي ديگر اين واقعه براي دشمنان دين اسلام و مخالفان و معاندان مكتب ايماني دين مبين اسلام و به ويژه براي آنان كه تشيع و مذهب بر حق جعفري را خاري در چشم خود مي دانند و مي بينند، اتفاقي وخيم و هولناك است كه خواب آنها را پريشان كرده و مي كند.
و مهمتر اينكه چنين واقعه اي درست در زماني رخ مي دهد كه ايران اسلامي به عنوان ام القراي جهان اسلام و پرچمدار مبارزه با استكبار جهاني و رهبري بيداري اسلامي در خاورميانه و شمال آفريقا، در معرض بزرگترين، دهشتناك ترين، جدي ترين و همه جانبه ترين تحريم ها و مشكلات و مصائبي است كه به سبب پايداري بر مواضع اصولي اش، از جانب عمال استكبار جهاني و بويژه آمريكا و صهيونيست جهان خوار و كشورهاي استعمارگر اروپايي متحمل مي شود.
وقتي مجموعه اين وقايع را با درنظر گرفتن شرايط حاكم بر جهان و نيز واقعيتي كه هر دو جبهه حق و باطل و اسلام و كفر در آن قراردارند را مدنظر قرار مي دهيم و از چنين منظري به اتفاقي چنين يعني تشرف يك چهره نامدار سينمايي به دين مبين اسلام مي نگريم، اين نكته را به ذهنمان تداعي مي كند و اين مسئله را برايمان يادآور مي شود كه گرچه دين اسلام و حكومت الهي و جبهه حق هميشه و در تمام دوران ها شاهد ريزش ها، فقدان ها، مصائب و از دست دادن برخي نيروها و داشته هايش بوده است، اما به همان ميزان و بلكه بيشتر از آن، شاهد رويش ها و برانگيختگي هاي خيره كننده و اميدبخشي هم بوده كه در افق ارزش هاي ناب و اصيل ديني و ايماني پرورش دهنده جوانه هاي اميد و ايمان و پيشرفت بوده است.
مرور و مطالعه تاريخ اسلام و بررسي وقايع اين دين مبين از صدر اسلام تاكنون نيز مويد همين مدعا است و گوياي اين نكته كه هميشه در دل تاريكي ها و در راه سنگلاخ مصائب و در سخت ترين برهه ها، خداوند نشانه هايي از اميد و صلاح و رويش و ايمان را براي هر چه بارورتر كردن ايمان مؤمنان بر آنها نازل كرده است تا راه را گم نكنند و در مقابل مصائب و مشكلات سر تسليم فرود نياورند و ترديدي وجود ندارد كه اوج گرفتن اسلام و نفوذ و رسوخ آن در قلب هاليوود و در دل آمريكا كه فرزند اوليور استون، سينماگر نام آشنا آن هم اكنون پرچمدار آن است، نيز از جمله همين نشانه ها است؛ نشانه هاي روشني كه بار ديگر حقانيت و جايگاه رفيع ايمان ديني و مذهب بر حق شيعه جعفري را براي هر دو جبهه حق و باطل نمايان و نمايان تر كرد.

 
چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, :: 11:20 :: نويسنده : علی علیکرمی

مي گويند - و به طنز مي گويند- يكي از نامزدهاي نمايندگي مجلس يا رياست جمهوري در نطق انتخاباتي خود خطاب به مردم وعده مي داد كه «اگر بنده را انتخاب كنيد با ماركسيسم، امپرياليسم، سوسياليسم، اومانيسم، فمنيسم و اپورتونيسم به شدت مقابله مي كنم و به هيچكدام از آنها فرصت و اجازه نمي دهم در آرامش و رفاه مردم كمترين خدشه اي پديد آورند»! در اين هنگام، پيرمردي رنجور از ميان جمعيت برخاست و خطاب به آقاي كانديدا گفت؛ «پيشاپيش از مبارزه بي امان حضرتعالي با همه ايسم هايي كه اشاره فرموديد تشكر مي كنم ولي كاش براي روماتيسم بنده هم كه بدجوري آزارم مي دهد فكري مي كرديد و برنامه اي داشتيد»!
ديروز جناب آقاي رحيمي معاون اول محترم رئيس جمهور كه در جلسه كارگروه تنظيم بازار شركت كرده بود با انتقاد شديد از افزايش قيمت برخي از كالاهاي مورد نياز مردم در بازار، گفت «كار به جايي رسيده كه ديگر بايد با عوامل گراني برخورد كنيم»!
2- اين اظهارنظر جناب رحيمي نشانه آن است كه از نگاه ايشان به عنوان معاون اول رئيس جمهور، اولاً؛ گراني غيرطبيعي برخي از كالاهاي مورد نياز مردم در بازارها، يك واقعيت است و البته آزاردهنده. ثانياً؛ دولت محترم نه فقط عامل اين گراني نيست و در آن نقشي ندارد بلكه از وجود آن ناخشنود و نگران نيز هست. و ثالثاً؛ برخورد با عوامل گراني و مقابله با اين پديده پلشت وظيفه دولت است و يا دستكم اين كه؛ بخشي از آن برعهده دولت محترم است و جناب آقاي رحيمي با درك اين وظيفه است كه مي گويد «كار به جايي رسيده كه ديگر بايد با عوامل گراني برخورد كنيم» و رابعاً؛ اين اظهارنظر معاون اول محترم رئيس جمهور حاكي از آن است كه دولت محترم تاكنون براي مقابله با گراني اقدامي نكرده است و يا در انجام آن بخش از وظيفه اي كه در برخورد با گراني برعهده داشته، كوتاهي ورزيده است. چرا...؟!
پاسخ اين سؤال را نه فقط از دولت بلكه از ساير مراجع و مسئولان ذيربط ديگر نظير دستگاه قضايي، مجلس شوراي اسلامي و چند كانون و مركز ديگر نيز بايد جستجو و مطالبه كرد.
3- اولين سؤال- شما بخوانيد گناه- مراجع ياد شده، اعم از دولت و مجلس و دستگاه قضايي آن است كه چرا از گراني اين روزها و زحمت آفريني آن براي مردم و مخصوصاً توده هاي مستضعف و اقشار كم درآمد كه به قول حكيمانه حضرت امام(ره) ولي نعمت هاي مسئولان هستند، غافل بوده اند؟ آيا چرخه زندگي آنان به گونه اي است كه هرگز با پديد گراني روبرو نمي شوند؟! و يا درآمد آنها در حد و اندازه اي است كه هيچ كالاي گراني براي آنها «گران» نيست؟!
در اينجا بي آن كه قصد سرپوش نهادن بر واقعيت ها و ناگفته ماندن گفتني ها در ميان باشد مي توان و به جرأت بايد گفت كه اكثر قريب به اتفاق مسئولان نظام، از دولتمردان گرفته تا نمايندگان مجلس و صاحب منصبان در دستگاه قضايي، افرادي دلسوز، مردم دوست و داراي زندگي عادي و معمولي هستند و البته تعدادي از آنها نيز حساب جداگانه اي دارند كه اميد است به حساب آنها رسيدگي شود! و... بنابراين غفلت آنان از «گراني» و بي توجهي يا كم توجهي آنها نسبت به اين پديده ناهنجار و آسيب رسان از كجا ريشه مي گيرد؟!
4- ابتدا نگاهي به نرخ كنوني خدمات و قيمت كالاهاي مورد نياز مردم بيندازيد و سپس آن را با نرخ همين خدمات و قيمت همين كالاها در -مثلاً- دو يا سه ماه قبل مقايسه كنيد. آيا مي توان افزايش نه فقط بي رويه، بلكه افزايش جهشي نرخ برخي از خدمات و قيمت بسياري از كالاها و اجناس مورد نياز مردم را ناديده گرفت؟ به يقين نه، سؤال بعدي آن است كه آيا اين گراني لگام گسيخته براي مردم و مخصوصاً توده هاي مستضعف و اقشار كم درآمد جامعه، دردسرآفرين نيست و آنان را تحت فشار ناخواسته و دعوت نشده قرار نمي دهد؟ پاسخ اين سؤال بدون كمترين ترديدي «مثبت» است. اكنون بيشترين دغدغه هاي اعلام شده برخي از مسئولان ذيربط در دولت، مجلس و دستگاه قضايي را طي همين سه ماه گذشته مرور كنيد. آيا نشانه درخور توجهي از دغدغه آنها نسبت به گراني كه يكي از اصلي ترين دغدغه هاي مردم بوده است مشاهده مي كنيد؟! سخن اين نيست كه آنان غم ملت و نگراني براي دغدغه مردم ندارند، بلكه چنان در برخي از امور- تأكيد مي شود كه فقط برخي از امور- مشغول شده اند كه فراموش كرده اند نبايد دغدغه مردم را فراموش كنند! از مدعيان اصلاحات و همراهان فتنه آمريكايي - اسرائيلي 88 انتظاري نيست، چرا كه آنها در همان هنگام كه دولت و مجلس را يكجا قبضه كرده بودند با كمال وقاحت- كه اسناد مكتوب و مضبوط آن موجود است و قابل انكار نيست- مردم محروم و مستضعف را به سخره گرفته و آنان را «لشكر قابلمه به دست ها»! مي ناميدند و يا وقتي از نياز مردم سخني به ميان مي آمد، با اهانت به ملت شريف اين مرز و بوم و از پشت تريبون مجلس اعلام مي كردند «مردم ايران عادت دارند كه اگر مرگ موش هم توزيع شود براي آن صف مي كشند»! آنها همه توان به يغما برده از مسئوليت را به دريوزگي پاي آمريكا ريخته بودند و امروزه مي بينيد و مي بينيم كه بسياري از همان دريوزه ها، آشكارا در خدمت مثلث آمريكا و اسرائيل و انگليس به كاسه ليسي مشغولند. از آنها انتظاري نبوده و نيست، بلكه سخن با مسئولان عزيز اصولگرا در ميان است همراه با گلايه اي دوستانه از آنان.
5- طي نزديك به 3 ماه گذشته كه بازه زماني مورد نظر اين وجيزه است، نمايندگان محترم ملت در نطق هاي پيش از دستور خود چه وزن و مقداري براي مقابله با «گراني» و اين دغدغه آسيب رسان قائل بوده اند؟! و يا در نطق هاي انتخاباتي و تبليغات مكتوب و شفاهي خويش، به اندازه يك چندم آنچه در تعريف از خود- و بعضاً نفي رقيب- مايه مي گذاشتند، براي مقابله با دغدغه ياد شده مايه گذاشته و يا دغدغه داشتند؟!
در سوي ديگر ماجرا، آيا دولت محترم و برخي از دولتمردان به همان ميزان كه براي دفاع از فلان جريان و يا برنامه ريزي و نشست و برخاست براي مقابله با فلان رقيب واقعي! يا خيالي! وقت مي گذاشتند و هزينه مي كردند، در انديشه مقابله با فشار گراني بر مردم نيز بودند؟! و آيا اين دغدغه در حد و اندازه تلاش براي تشكيل هيأت نظارت بر قانون اساسي- صرفنظر از قانوني يا غيرقانوني بودن آن كه بحث جداگانه اي است- ذهن آنان را به خود مشغول كرده بود؟!
همين جا و درون پرانتز پاي اين سؤال دوستانه از برخي نمايندگان محترم مجلس درميان است كه آيا اين روزها و درپي حماسه بي نظير و پرشور ملت در 12 اسفند كه دل دوستان را درسراسر جهان به وجد آورده و دشمنان را در كابوسي وحشتناك فرو برده است، زمان مناسبي براي طرح سؤال از رئيس جمهور - صرفنظر از محتواي پرسش ها و بدون قضاوت درباره درستي يا نادرستي آنها - است؟!
دستگاه محترم قضايي نيز اگرچه مانند هر دو بخش مجريه و مقننه منشأ خدمات فراواني بوده و هست ولي مقابله با عوامل گراني و برخي از باندهاي مافيايي، بيرون از وظايف آن نيست و مثلاً؛ مقابله جدي با فساد اقتصادي كه برخورد قاطع با پرونده فساد كلان بانكي از جمله نمونه هاي مثال زدني آن است نبايد مسئولان ذيربط در دستگاه قضايي كشور را نسبت به نجات مردم از عاملان آشكار و پنهان گراني بي رويه و جهشي غافل كند.
6- دولت محترم همانگونه كه بارها اعلام كرده است، كالاي مورد نياز مردم را در مقياس انبوه فراهم آورده و برخلاف آنچه باندهاي پشت صحنه گراني سعي در القاي آن دارند، «كمبود كالا» عامل گراني نيست، بلكه كم توجهي مسئولان ذيربط و فقدان بازرسي و نظارت جدي، اصلي ترين عامل گراني هاي بي رويه- و بعضاً جهشي- اخير است، تا آنجا كه معاون اول محترم رئيس جمهور ضمن ابراز نگراني دلسوزانه از فشار گراني بر مردم - كه در خور تقدير است- مي گويد «كار به جايي رسيده كه ديگر بايد با عوامل گراني برخورد كنيم»! يعني اين كه تاكنون با عوامل گراني برخورد نشده است. و اين در حالي است كه سازمان عريض و طويلي با عنوان سازمان حمايت از توليدكنندگان و مصرف كنندگان براي مقابله با گراني و عوامل آن وظيفه و دستور كار مستقيم دارد. ممكن است گفته شود كه اين سازمان از نيروي كافي و لازم براي بازرسي و نظارت بر چرخه توليد و مصرف برخوردار نيست اگر چنين باشد كه برخي از شواهد نشان مي دهد يكي از مشكلات سازمان ياد شده همين است، راه كار، چندان دشوار نيست. چرا دولت و ساير مراكز مربوطه و از جمله «كار گروه تنظيم بازار» از بسيج يا به قول حضرت امام(ره) «لشكر مخلص خدا» كه امام راحل(ره) بر دست و بازوي آنان بوسه مي زد به عنوان نيروهاي پاك، مؤمن، انقلابي، فداكار و ايثارگر براي بازرسي و نظارت استفاده نمي كند؟ تاكنون تجربه هاي مكرر نشان داده و ثابت كرده است همه وظايف و مأموريت هايي از اين دست كه به بسيج سپرده شده، با درجه بالايي از موفقيت انجام پذيرفته است. آقايان باور بفرمائيد كه بسيج مرد اين ميدان است.

 
چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, :: 11:16 :: نويسنده : علی علیکرمی

محمود بهمنی رییس کل بانک مرکزی در گفتگوی خبری ساعت 14 در خصوص تدابیر اندیشیده شده درباره شعب بانکی گفت: امروز به منظور نیازهای اصلی متفرقه جلسه ای با کانون صرافان تشکیل دادیم و پس از بحث و گفتگو تصمیم بر آن شد صرافی هایی که دارای مجوز بانک مرکزی هستند به خرید و فروش ارز بپردازند.

وی ادامه داد: برای تامین نیازهای مردم و همچنین برای مکانیزم عرضه و تقاضا بانک مرکزی به صرافی‌ها اجازه داد در مقابل خرید و فروش ارز فاکتور صادر کنند.

رییس کل بانک مرکزی افزود: خرید و فروش ارز از طریق صرافی ها در سامانه بانک مرکزی سنا ثبت خواهد شد و دانشجویان و مسافران می توانند با مراجعه به بانک ارز مورد نیاز خود را تامین کنند و در صورت تامین نشدن ارز مورد نیازشان می‌توانند به بانک مرکزی موضوع را گزارش دهند.

بهمنی درخصوص نقدینگی لازم در پایان سال گفت: در پایان سال نقدینگی لازم و کافی برای تامین نیازهای مردم در اختیار بانک ها قرار دادیم.

وی تاکید کرد: در ایام تعطیلات نوروزی تعدادی از شعب بانک ها به صورت کشیک به مردم خدمات ارائه می‌دهند. همچنین مردم نگران تامین پول مورد نیاز خود از دستگاه های خودپرداز نباشند.

 
چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, :: 11:2 :: نويسنده : علی علیکرمی

سردار "غلام‌رضا جليلي"، رئيس سازمان پدافند غيرعامل ايران در روز پاياني نخستين همايش ملي دفاع سايبري گفت: «آمريکا در حال کوچک‌کردن ارتش براي گسترش زيرساخت دفاعي سايبري خود است.»

جليلي با بيان اين که ايران يکي از نخستين کشورهايي است که در دو سال گذشته هدف حملات سايبري قرار گرفته، افزود: «تاسيساتي که هدف حمله قرار گرفتند موفق شدند تا پابرجا بمانند، اين به معناي آن است که با وجود دشواري‌ها، ايران تا حد زياي از چنين حملاتي مصون است.»

ايران از چهار ماه گذشته ستاد دفاع سايبري خود را راه‌اندازي کرد. وظيفه مهم دفاع سايبري جلوگيري از کرم‌هاي رايانه‌‎اي يا به گفته برخي جنگ‌افزارهاي رايانه‌اي، از نفوذ به شبکه‌هاي امنيتي ايران همچون تاسيسات، نيروگاه‌ها، مراکز داده‌ها و بانک‌ها، و جلوگيري از سرقت داده‎ها و اطلاعات آن‎ها است.

ايران نوامبر سال گذشته اعلام کرد که نرم‌افزاري را طراحي کرده است که مي‌تواند نرم‌افزار جاسوسي "دوکو" را کنترل کند. اين ويروس که در نيمه مرداد کشف شد، تروجان پيچيده‌اي است که به عنوان عاملي نفوذي در سيستم‌ها عمل کرده و سرقت اطلاعات خصوصي و محرمانه را آسان مي‌کند.

پيش از آن نيز، مقامات ايراني در سال ۲۰۱۰ با شناسايي ويروس ديگري به نام "استاکس نت" از هر گونه آسيبي به سايت‌هاي صنعتي و منابع اين کشور جلوگيري کردند.

استاکس‌نت نرم‌افزار مخربي است که با هدف آلوده کردن رايانه‌هايي که از سيستم‎هاي کنترل نظارتي و اکتساب داده‌ها ساخت شرکت "زيمنس" (موسوم بهSCADA) استفاده مي‎کنند و بيشتر در صنايع مديريت منابع آب، دکل‎هاي نفتي و نيروگاه‎ها مورد استفاده قرار مي‌گيرند، طراحي شده است.

رسانه‌ها در ژوئيه سال ۲۰۱۰ مدعي شدند که ويروس استاکس‌نت رايانه‌هاي صنعتي سراسر جهان را هدف قرار داده است و ايران نيز اصلي ترين هدف اين حمله است. همچنين در اين گزارش‌ها ادعا شد که نيروگاه اتمي بوشهر هدف اصلي حمله سايبري بود.

 
چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, :: 11:1 :: نويسنده : علی علیکرمی

دومین دوره رقابت های هکرها و نفوذگرها با عنوان "نفوذ و دفاع در فضای مجازی" در خردادماه سال آینده از سوی دانشگاه صنعتی شریف برگزار می شود.

دانشگاه صنعتی شریف با حمایت مالی و تخصصی مرکز ماهر سازمان فناوری اطلاعات ایران و پشتیبانی عملیاتی شاخه دانشجویی انجمن رمز ایران به منظور آگاهی رسانی، آموزش و ترویج فرهنگ امنیت فضای تبادل اطلاعات اقدام به برگزاری دومین دوره رقابت هکرها کرد.

در این دوره از رقابت های نفوذ و دفاع در فضای مجازی که در خرداد ماه سال آینده برگزار می شود، شرکت کنندگان در سه محور " هک و نفوذ"، " طراحی پوسترها و کاریکاتورهای ترویجی" و " روشهای کاربردی نوین و خلاقانه در نفوذ و دفاع" به رقابت می پردازند.

در بخش مسابقه هک و نفوذ، تیمهای شرکت کننده، در دو مرحله مقدماتی و نهایی به رقابت خواهند پرداخت. در هر دو مرحله تیمهای شرکت کننده به چالشهای مطرح در حوزه دانش عمومی امنیت (Trivia)، نفوذگری در وب (Web Attack)، کشف شواهد الکترونیکی (Forensics)، مهندسی معکوس (Reverse Engineering)، نوشتن کد سوء استفاده (Exploiting) و رمزنگاری (Cryptography) پاسخ خواهند داد.

در بخش معرفی روشهای کاربردی نوین و خلاقانه، مقاله های تخصصی برگزیده شرکت کنندگان ارائه می شود. ارائه آخرین روشهای کاربردی نوین و خلاقانه در نفوذ و دفاع در فضای مجازی و تبادل دانش در این حوزه، هدف اصلی این بخش است.

 متقاضیان برای شرکت در این بخش از مسابقات نفوذ و دفاع در فضای مجازی تا 22 اردیبهشت ماه سال 91 مهلت دارند تا مقالات خود را ارسال کنند.

 نمایش پوسترهای ارسالی شرکت کنندگان در حوزه امنیت از دیگر بخشهای این رقابتها است. طراحی پوستر یا کاریکاتورهایی موثر، جهت آگاهی رسانی و فرهنگ سازی در زمینه امنیت در سطح جامعه و مخاطبین عام، هدف اصلی برگزاری این بخش از رقابتها است.

 طرحهای برتر در این بخش، بر اساس نظرات و رای بازدیدکنندگان نمایشگاه این آثار در روزهای برگزاری مجموعه رقابتها انتخاب می شوند. آخرین مهلت ارسال آثار تا 2 اردیبهشت ماه 91 تعیین شده است.

 مسابقه اصلی این رقابت ها و اهدای جوایز به منتخبین بخشها در روز چهارشنبه 3 خرداد ماه در دانشگاه شریف خواهد بود.
 
چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, :: 10:59 :: نويسنده : علی علیکرمی

انجمن سایبری رهروان آزادی تحت نام "اسراء" در فضای مجازی با هدف اطلاع رسانی به وبلاگ نویسان و فعالان شبکه اینترنت در حوزه مقاومت و صهیونیسم راه اندازی شد.

روابط عمومی این انجمن در بیانیه ای اعلام کرد: این وبگاه در راستای معرفی و خبررسانی به اعضای انجمن و سایر وبلاگ نویسانی که در حوزه مقاومت و مبارزه با صهیونسم  فعال هستند، ایجاد شده است و  امیدواریم که این وب سایت پل ارتباطی بین وبلاگ نویسان عرصه مقاومت علیه منافع استکباری و اشغالگری صهیونیسم بین‌الملل باشد. ان شاءا... به امید آزادی قدس شریف.

این پایگاه 28 دی و به مناسبت گرامیداشت سومین سالروز پیروزی مردم غزه در جنگ 22 روزه و در همایش "غزه، نماد مقاومت" به صورت رسمی فعالیت خود را آغاز کرد.

 
چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, :: 10:55 :: نويسنده : علی علیکرمی

رئیس سازمان پدافند غیرعامل گفت: «تولید نرم‌افزارهای بومی از جمله برنامه‌های راهبردی پدافند غیرعامل است و این نرم‌افزارها در سال آینده به تولید انبوه می‌رسند.»

"غلامرضا جلالی" یادآور شد: «تولید سیستم‌عامل بومی در كشور از مهم‌ترین دستاوردهای سازمان پدافند غیرعامل بوده است و هم اكنون از این سیستم‌عامل در وزارت دفاع و پشتیبانی نیروهای مسلح استفاده می‌شود اما برای استفاده عمومی و تجاری سازی آن به پشتیبانی صنعت كشور نیاز است.»

وی گفت: «سیستم‌عامل ملی نیازمند صنعتی‌سازی است، به طوری كه باید از طریق سرمایه‌گذاری نهادهای متولی، این سیستم و استفاده از آن به تولید انبوه برسد.»

رئیس سازمان پدافند غیرعامل خاطرنشان كرد: «به كارگیری صرف سیستم‌عامل كافی نیست بلكه باید نرم‌افزارهای كاربردی كه متناسب با سیستم‌عامل بومی هستند، به وسیله برنامه‌نویسان ایرانی آماده شود و این دو لازم و ملزوم یكدیگر است؛ بنابراین در مرحله بعدی نرم‌افزارهای كاربردی مورد استفاده در این نوع سیستم‌عامل باید تولید شوند.»

جلالی همچنین از امضای تفاهم‌نامه هایی میان وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، سازمان پدافند غیرعامل و وزارت صنعت، معدن و تجارت خبر داد و گفت: «هدف از امضای این تفاهم‌نامه‌ها حمایت از تولید نرم‌افزارهای بومی است.»

به گفته وی در حال حاضر سازمان پدافند غیرعامل تولید ۸ نرم‌افزار اساسی مانند نرم‌افزار "اسكادا" را در دستور كار دارد.

رئیس سازمان پدافند غیرعامل خاطرنشان كرد كه قرارگاه دفاع سایبری از سه ماه پیش فعالیت خود را در این سازمان آغاز كرده است و تولید نرم‌افزارهای كاربردی از برنامه‌های راهبردی این قرارگاه است.

 
چهار شنبه 24 اسفند 1390برچسب:, :: 10:40 :: نويسنده : علی علیکرمی

 

 

وضعیت فیلترینگ کشور، واکاوی مدل‌های توسعه فناوری اطلاعات، تشریح سیاست‌های غرب در فضای سایبری، گام‌های طراحی یک سرویس‌دهنده بومی و... از جمله موضوعاتی است که مهندس "سعیدی"، سخنگوی مرکز بررسی جرائم سازمان‌یافته سپاه پاسداران در گفتگوی تفصیلی خود با وبلاگ‌نیوز به آنها پرداخته است.
بخش نخست این گفتگو پیش‌ روی شماست:

*اختلالات اخیر اینترنت

فکر کنم داغ‌ترین و مهم‌ترین سئوال در حال حاضر همین باشد که نظرتان درباره اختلالات اخیر در شبکه اینترنت و مسدود کردن بدون اطلاع سرویس‌های ایمیل چیست؟
به نظر من به صورت جدی باید به حقوق کاربران در فضای مجازی احترام گذاشت. مجموعه نظام در موضوع اینترنت حق و تکلیفی دارند. همانند مجموعه کاربران. مجموعه کاربران و نظام در این موضوع باید به حقوق و تکالیفشان پایبند باشند و این تکلیف وجه شرعی پیدا می کند. حاکمیت ما هم یک حاکمیت اسلامی است و باید با دقت بیشتری نگاه شود.

توسعه فضای سایبری در ایران را چگونه می بینید؟
اجازه بدهید با یک کلمه جواب سوال شما را ندهم و یک مقدمه کوتاه عرض کنم. ببینید! غرب در حوزه فرهنگی، 3 سیاست بسیار جدی را تعریف کرده است: تبادل فرهنگی، اشاعه فرهنگی و تهاجم فرهنگی.

فرهنگ غرب از موقعی که با فناوری عجین شد و توسعه پیدا کرد، با 2 مفهوم اشاعه فرهنگی و تهاجم فرهنگی بیشتر درگیر بود و پس از اشاعه، به تهاجم رسید.

در تهاجم فرهنگی و حتی اشاعه 3 مفهوم کلی در نظر گرفته شد که هر تمدنی مقابل او قرار گرفت با این 3 مفهوم مواجه شود: برگشت ناپذیری، غیر قابل پیشگیری بودن و نامیرا بودن، 3 مفهومی است که در حوزه فناوری اطلاعات دست به گریبان آن هستیم.

اشتغالات ما در سیاست گذاری، نظارت و کنترل، در دو حوزه برگشت ناپذیری و غیر قابل پیشگیری بودن نمایان شده است. مشکل این جاست که غرب فضایی را برای ما طراحی می کند به نام فضای سایبری و طوری آن را جلو می برد که در کل دنیا کشوری را پیدا نمی کنید که بتواند در مقابل این پدیده مقاومت کند و بعد از آن که ورود کرد، عدم توسعه، غیر قابل پیشگیری می شود و بعد از این که توسعه شکل گرفت، غیر قابل برگشت است.

ما ظرف سال های گذشته برای مقابله با این مشکل چه کرده ایم؟
واقعیت این است که ظرف 10 سال گذشته، با هر سرعتی که می توانستیم و کشش کشور بوده، به آغوش این سیاست ها و راهبردها رفته ایم! و جالب این جاست که پس از پیوستن به آن، انتظار برگشت پذیری داریم. این برگشت با ذات این فناوری نمی خواند. چون این فناوری مانند سایر فناوری ها نیست. "فناوری سایبری"، مثل فناوری خودروسازی، خنثی نیست. یک فناوری "سو دار" است. ذاتش فناوری فرهنگی- سیاسی است. پس مدل مواجهه ما باید فرهنگی- سیاسی باشد.

پس شما به مدل مواجهه منتقد هستید؟
انتقاد جدی ما به عنوان کاربر و مسئول این حوزه، به نوع نگاه به اینترنت است. ما یک جنبش جدی در کشور با رویکرد "فرصت محور" صِرف داریم. بسیاری از مسئولین ما در حال حرکت به همین سمت هستند که من اگر نام بیاورم، احتمالا بسیاری از مخاطبان آن ها را خواهند شناخت.

متاسفانه توجه همه جانبه ای به حوزه 3 مفهوم ذکر شده صورت نمی گیرد. به سرعت تمام تلاش ها و توان کشور بسیج شده ا ست که این مدل را در کشور توسعه بدهند. بعد از توسعه، اولین مشکلی که پیش می آید، این است که ما اداره، کنترل، نظارت، نرم افزار، سخت افزار، نیروی انسانی و هیچ در اختیار نداریم. ما عامل نیستیم. ما موثر نیستیم؛ تاثیرپذیر هستیم.

یعنی کسی متوجه این مشکل نیست؟
اولین و بزرگترین مشکل، همین است! جالب این جاست که کسی نمی بیند یا نمی خواهد ببیند! کسانی که در حوزه توسعه با مدل پیشرفت از جنس فرصت محور با سرعت جلو می روند، نمی بینند که ما در یک بستر جهانی یا آمریکایی عمل می کنیم.

منظورتان این است که این حرکت آگاهانه است؟
لزوما نه. شاید از روی عدم شناخت فضا باشد. از یک منظر کلی مشکلات ادراکی، ناشی از عدم شناخت یا شناخت ناقص و سطحی در موضوع فضای مجازی ناشی می شود.

جسارتا این حرف ها کمی تکراری نشده است؟
این حرف ها شاید تکراری باشد، اما تکراری قابل توجه است. بررسی روزآمد موضوع فضای مجازی یک سوال پیش روی شما خواهد نهاد: در عصر اطلاعات چه کسی پادشاه است؟ کسی که اطلاعات داشته باشد. پس لاجرم، متوجه این می شویم که پس از این که در سال 1969 یک شبکه داخل ارتش شکل می گیرد، به نوعی این تغییر گفتمان در روند استعمار آمریکا هم شکل می گیرد.

 الان اگر آمریکا بخواهد کل دنیا را لحظه به لحظه رصد بکند، با خروجی فیس بوک، گوگل با تمام سرویس هایش، یاهو، یوتیوب و توئیتر، آخرین اخبار دنیا را زیر نظر دارد.

منظورتان رصد سیاسی است؟
من اصلا حوزه سیاسی را نمی گویم. مثلا در حوزه اقتصادی، نبض بازار دستش است. چون اطلاعات دارد. پس او همیشه سواره است و ما پیاده.

 در حوزه فرهنگ هم می داند چه باید بکند. چه طور است که تا سرعت اینترنت داخلی پایین می آید، رسانه های خارجی سریع واکنش نشان می دهند؟ چون می دانند حرف کاربر داخلی چیست و دقیقا موضعشان را بر این اساس تنظیم می کنند.

پس با این تفاسیر، منظور شما این است که اصلا ما نیازی به توسعه و رشد در فضای سایبری نداریم. درست است؟
من چنین حرفی نزدم! مدل های توسعه فناوری اطلاعات در دنیا 2 نوع است. یک مدل توسعه "جامعه اطلاعاتی" است. یک مدل هم مدل توسعه "جامعه دانش بنیان" است.

در مدل توسعه جامعه اطلاعاتی، ما چند معیار داریم. این مدل با تکیه بر فناوری های وارداتی طراحی شده است.

ضریب نفوذ اینترنت پر سرعت و کم سرعت، تعداد روستاهای با دسترسی، تعداد مدارس با دسترسی، تعداد دسترسی خانه ها، تعداد رایانه، حجم واردات تاسیسات ICT، بودجه خرید تجهیزات ICT، کاهش شکاف دیجیتالی و تعداد کاربران IT در سازمان ها از جمله شاخص های این مدل توسعه بوده که همه آن ها هم کیفی هستند.

این یعنی هر چه سریع تر، خودمان را در آغوش دشمن بیاندازیم. حالا شما گزارش های دولت را با شاخص های WSIS (اجلاس جامعه جهانی اطلاعاتی) مقایسه کنید و وضعیت را ببینید و ملاحظه کنید که با چه سرعتی به سمت مدل توسعه جامعه اطلاعاتی پیش می رویم.

اما مدل توسعه دانش بنیان، به معنای صنعت فناوری اطلاعات با حمایت دانش و فناوری داخلی است.

بودجه سرانه تحقیقات در حوزه ICT، ظرفیت دانشگاه ها در حوزه تخصصی ICT، میزان تولید محتوای فارسی، تعداد متخصصین ICT و سرانه اشتغال آن ها در سازمان ها، تعداد مقالات علمی در ICT و توسعه دولت الکترونیک با استفاده از پتانسیل تخصصی داخلی از جمله شاخص های این نوع توسعه است.

مدل توسعه دوم، دربردارنده حمایت جدی از ظرفیت های داخلی است که در بسیاری اوقات معطل مانده یا هدر می رود.

چرا پس مدل توسعه دوم در کشور اجرایی نمی شود؟
مدل توسعه دانش بنیان با عنوان "سند توسعه فناوری اطلاعات ایران" در ابتدای دولت نهم تنظیم شد و در صحن دولت مصوب شد. اما با فشار برخی کنار رفت و مدل جامعه اطلاعاتی مجددا ابلاغ شد.

حرف ما این است که ما باید بعد از یک مرحله توسعه، به سمت بومی سازی برویم، وگرنه مجبور به واردات هستیم. ما جشن خودکفایی گندم هم داشتیم. اما گندم مهم تر است یا اطلاعات؟ کسی مشکلی با توسعه ندارد، بلکه مشکل ما با مدل توسعه است. تا این فناوری بومی نشود، مشکل ما حل نمی شود.

مشکل جدی این جاست که مدل توسعه جامعه اطلاعاتی یک بزرگراه چند ده بانده فراهم می کند و با فشار آوردن از طریق جامعه جهانی، شما را وادار می کند توسعه کمی را به حداکثر برسانید. حالا که با سرعت بالا در این بزرگراه جلو می روید، احساس می کنید خودرو‌تان که توان چندانی هم ندارد، می لرزد. شما هم می خواهید ترمز بزنید، اما کنترل ماشین از دستتان خارج می شود.

این یعنی نباید بزرگراه چند ده بانده داشته باشیم؟
کسی با وجود بزرگراه مخالفت ندارد، اما در بزرگراه علائم هشدار دهنده، پلیس، جریمه، پلاک ماشین، مدل ماشین، راننده ماشین و امثال آن باید لحاظ شود.

از یک سو می گوییم آقای کاربر! با سرعت به سمت ما بیا. از یک سوی دیگر می گوییم با سرعت به سمت ما نیا! بالاخره کاربر چه کار کند؟
به کاربر اینترنت پر سرعت می دهیم، انتظارات او را بالا می بریم بعد از آن، در مقاطع مختلف، با مناسبت و بی مناسبت کاربر را محدود می کنیم. این تعارض باعث ایجاد دلخوری می شود.

*ایجاد محدودیت و تنبل شدن تولیدکننده داخلی
همین ایجاد محدودیت‌ها، باعث تنبل شدن تولید کننده داخلی نمی شود؟ یعنی مثلا وقتی فیس بوک فیلتر باشد، هیچ وقت احساس رقابت ایجاد نمی شود و یک ایده پرداز شبکه اجتماعی در داخل کشور ما، احساس نیاز نمی کند که یک شبکه به قوت فیس بوک راه اندازی کند. این را قبول دارید؟
اتفاقا برای طراحی و ایجاد یک سرویس بومی هم 4 قدم را طراحی کرده ایم.

گام اول، "کنترل و محدود سازی" است؛ یعنی می گوییم جلوی افزایش ضریب نفوذ سرویس های خارجی را بگیریم و محدود کنیم. چون آن ها دارند از ما سوء استفاده می کنند.

گام دوم، "جایگزینی" است. برای کاهش حداکثری ضریب نفوذ سرویس های خارجی، با همان سرویس ها یا سرویس های مناسب دیگر کشورها مذاکره شود تا رویکرد مد نظر اجرایی شود. به طور مثال کشور ترکیه طی مذاکره با سرویس گوگل، گوگل را مجاب کرده تا نتایج جستجو را بر اساس ویژگی های بومی مورد توافق ارائه دهد. 

گام سوم، "بومی سازی" است؛ یعنی همان سرویس را بومی و بر اساس نیازمندی ها و سلایق مخاطب تولید کنیم و در اختیار کاربر قرار دهیم.

در گام چهارم، باید "نوآوری" کنیم. باید سرویسی به کاربر عرضه کنیم تا آن سرویس در دنیا مورد استفاده قرار بگیرد تا بازی عوض شود.
در تمامی گام های ذکر شده، تکیه کشور به توان متخصصین داخلی است تا با ظرفیت های خود نیازمندی های کشور را مرتفع کنند.

*دشمنی گوگل و یاهو با ایران
یک سوال! در مرحله اول از سرویس های خارجی نام بردید که از ما سوء استفاده می کنند. این سوء استفاده دقیقا چیست؟
بر اساس گزارش های نهادهای مسئول تاکنون درخواست های متعددی از دو سرویس پربازدید در ایران -گوگل و یاهو- شده تا اطلاعات مجرمین و متهمینی که دست به اخاذی، کلاهبرداری و هتک حرمت افراد زده اند را در اختیار نهادهای مذکور قرار دهند، لکن این دو سرویس به هیچ وجه خود را پاسخگوی چنین مسائلی نمی دانند. جدای از اینها استفاده جدی گروههای معارض هم از این فضا اثبات شده است.

گروه های معارض سیاسی؟
نه! منظور گروه های مسلح مانند انجمن پادشاهی، ریگی، پژاک، کومله و امثال آن است.
حالا کدام عقل غایت اندیشی اجازه می دهد که این موضوع ادامه پیدا کند؟ هر روز یک انفجار و هر روز یک جاسوسی داشته باشیم؟ اگر دسترسی جبهه معارض را به حداقل برسانیم، این اتفاقات می افتد؟ در موضوعات جرائم عمومی هم همین موضوع صادق است.

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 16:52 :: نويسنده : علی علیکرمی

تو از کدامین سیاره به زمین پرتاب شدی؟

ماموریتت چیست؟  چه میخواهی از جان ما؟

تو با کدامین منبع انرژی خودت را شارژ میکنی؟

مرگ من بگو چرا کم نمی آوری و خسته نمیشوی؟

5 ساعت استراحت و  19 ساعت دوندگی؟

به چه قیمتی؟ به قیمت این همه ناسزا و تخریب؟

مرد حسابی میدانی چقدر پشت سرت حرف میزنند؟

میگویند همه مشکلات و مصائب تقصیر توست

آلودگی هوا تقصیر توست... سیل پاکستان هم همینطور

خشک شدن دریاچه ارومیه ، فعال شدن آتش فشان اندونزی

دیر آمدن مترو و اتوبوس ، شلوغی صف سبزی فروشی

پیدا شدن مو در غذای سلف دانشگاه ؛  ترک دیوار خانه

میگویند همه و همه و همه اش تقصیر توست

عباس عصمت خانم اینا کنکور قبول نشود هم تقصیر توست

اسکوفیلد در سریال "فرار از زندان" موفق نشود هم ایضا

بابا بی خیال دکتر... دلت میخواهد محبوب شوی؟

از فردا ته ریش بگذار و موهایت را به بالا شانه کن

بگذار مشایی کار و بارها را انجام دهد. تو استراحت کن

برای مشایی که خیز برداشته ، تمرین خوبیست...

روزی چند تا مصاحبه انجام بده و مدام از صلح بگو

از گفتگوی تمدن ها و از گل و بلبل و آزادی

خدا و پیغمبر و دین و مذهب و... را نقد کن

حرفهای سروش را قرقره کن تا روشنفکر شوی

با جورج سوروس هم جلسه ای داشته باش

به جای نشست و برخاست با پابرهنگان و محرومان

با مشایی به نمایشگاه عکس هدیه تهرانی برو

در مراسم شب یلدای "چهلچراغ" حافظ بخوان

به جای سفرهای استانی سفرهای تفریحی برو

کمتر لبخند بزن و بیشتر ژست بگیر

این کت جلف احمدی نژادی ات را دور بنداز

کت و شلوار میلیونی بپوش با پیراهن یقه دیپلمات

بی خیال هدفمند کردن یارانه ها شو

خدا بخواهد رئیس جمهور بعدی اجرایش خواهد کرد

اینقدر هولوکاست هولوکاست نکن. از مشایی یاد بگیر

از دوستی با همه ملت ها من جمله ملت اسرائیل بگو

به جای چاوز و مورالس ، با بزرگان(!) دمخور باش

خلاصه که یا مثل "ممد تمدن" متمدن(!) باش

 
سه شنبه 23 اسفند 1390برچسب:, :: 16:51 :: نويسنده : علی علیکرمی

در دنیایی نفس می کشیم که زیستن بسیار شبیه به جنگ است .و در نبرد با مسائل و مشکلات مختلف از بسیاری از نیازهای و وظایف خود غافل شده ایم .و این غفلت باعث بوجود آمدن مشکلات و معضلات بسیاری شده از مشکلات خانوادگی و اجتماعی گرفته تامشکلات روحی و بروز بیماری های مختلف .

ترافیک –آلودگی هوا –تورم – بیکاری -آلودگی صوتی-نظام ادرای معیوب - فقر و انواع مشکلات اقتصادی و اجتماعی و سیاسی همه وهمه دلیلی برای برهم زدن آرامش ما هستند بطوری که نبود آرامش فرصت رسیدگی به بسیاری از امور لازم فردی و اجتماعی را از ما گرفته و فرصت اندیشیدن برای برون رفت از این مشکلات را نیز از ما سلب کرده است.چون فقط در سایه آرامش است که انسان می تواند درست تصمیم بگیرد و در ست عمل کند و به نتیجه مطلوب برسد در سایه آرامش است که جامعه پیشرفت می کند...

بگفته بسیاری از پزشکان و روانشناسان دلیل اصلی بسیاری از بیماری ها و نا هنجاری های اجتماعی استرس و نبود آرامش روحی و فکری و فشار های عصبی است. که قدرت تصمیم گیری درست را از انسان گرفته و از بهره وری افراد کاسته و سبب بروز حرکات نا خداگاه در افراد می شود.که اگر تمام فرمول ها ی روانشاسی و داروهای شیمیایی را هم در کنار هم بگذاریم  بسیارسخت است که بتوانیم در برابر یکی از این مشکلات خود را کنترل کرده و از مسیر درست خارج نشویم .