بصیرت از دیدگاه رهبری، بیداری اسلامی
بیداری اسلامی و حمایت از جنبش 99%
درباره وبلاگ


این وبلاگ بر آن هست تا جنبش بیداری اسلامی در سراسر دنیا را حمایت کند پس با ما همراه باشید.

پيوندها
افزایش تضمینی بازدید - افزایش پیج رنک
چاپار
سنگر دفاع از آرمانها
دانلود رایگان
ردیاب خودرو

تبادل صحبتهای ناگفته
برای تبادل لینک  ابتدا ما را با عنوان بصیرت از دیدگاه رهبری، بیداری اسلامی و آدرس ellahi.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.









ورود اعضا:

<-PollName->

<-PollItems->

خبرنامه وب سایت:

برای ثبت نام در خبرنامه ایمیل خود را وارد نمایید




آمار وب سایت:  

بازدید امروز : 1
بازدید دیروز : 0
بازدید هفته : 16
بازدید ماه : 5
بازدید کل : 60841
تعداد مطالب : 181
تعداد نظرات : 5
تعداد آنلاین : 1



Alternative content


فال امروز


<-PollName->

<-PollItems->

Check Page Rank of your Web site pages instantly:

This page rank checking tool is powered by Page Rank Checker service

نويسندگان
علی علیکرمی

آخرین مطالب
<-PostTitle->


 
دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, :: 10:30 :: نويسنده : علی علیکرمی

رزیابی جامعه اطلاعاتی آمریکا از تهدیدات جهانی به وسیله "جیمز کلاپر" رئیس اطلاعات ملی آمریکا در تاریخ 16 فوریه 2012 برای تحویل به کمیته نیروهای مسلح سنای آمریکا آماده شد و به طور مشروح به عوامل دولتی و غیر دولتی، تحولات سیاسی، اقتصادی و نظامی و گرایشات فراملی پرداخته که همه آن ها بر چشم‌انداز راهبردی و تاکتیکی آمریکا اثرگذار است.

تهدید ناشی از ایران
طرح ترور سفیر سعودی در ایالات متحده در سال ۲۰۱۱ نشان می‌دهد که برخی مقامات ایران محاسبات خود را تغییر داده‌اند و اکنون بیشتر مایل به انجام حمله در ایالات متحده در واکنش به اقدامات واقعی یا فرضی آمریکا برای تهدید نظام ایران هستند. ما هم‌چنین نگران برنامه‌ریزی ایران برای اقدام علیه منافع آمریکا یا هم‌پیمانانش در خارج از مرزهای‌مان هستیم.

تمایل ایران به حمایت از حملات آتی در ایالات متحده یا علیه منافع ما در خارج از مرزهای‌مان احتمالا به واسطه ارزیابی تهران از هزینه‌های تحمیلی به خاطر سوءقصد علیه سفیر و همچنین تلقی رهبری ایران از تهدیدات آمریکا علیه حکومت این کشور شکل می‌گیرد.

اشاعه
تلاش دولت-کشورها برای توسعه، دستیابی یا اشاعه تسلیحات کشتار جمعی (WMD) و سامانه‌های پرتابی آن ها تهدید عمده‌ای برای امنیت کشور آمریکا، نیروهای مستقر ما و هم‌پیمانان‌مان است. تهدید و اثر بی‌ثبات‌کننده اشاعه هسته‌ای، هم‌چنین تهدید ناشی از اشاعه مواد و فناوری‌هایی که می‌تواند به برنامه‌های موجود و آتی تسلیحاتی شیمیایی و بیولوژی کمک کند، از جمله نگرانی‌های اصلی ماست.

به شکل سنتی، بازدارندگی و دیپلماسی بسیاری از دولت کشورها را از دستیابی به تسلیحات بیولوژیک، شیمیایی یا هسته‌ای بازداشته، اما این محدودیت‌ها ممکن است در بازداشتن گروه‌های تروریستی از طی چنین مسیری بی‌اثر باشد. زمانی که فقط چند دولت به خطرناک‌ترین فناوری‌ها دسترسی داشتند، سپری شده است. مواد و فناوری‌های بیولوژیک و شیمیایی که تقریبا همیشه دارای کاربری دوگانه هستند، به راحتی در اقتصاد جهانی شده در تردد است و همین گزینه در خصوص پرسنل دارای دانش علمی برای طراحی و استفاده از آنها نیز صدق می‌کند. تازه‌ترین کشفیات در دنیای علوم به سرعت و به صورت جهانی منتشر می‌شوند.

ارزیابی ما این است که هیچ دولت-کشوری همکاری با گروه‌های تروریستی برای تولید سلاح کشتار جمعی نداشته و هیچ بازیگر غیر دولتی سایت‌های تسلیحات کشتار جمعی را در کشورهای دستخوش ناآرامی هدف نگرفته‌اند. گرچه دولت‌ها رو به بی‌ثباتی و گذار گذاشته‌اند و مواد مرتبط با تسلیحات کشتار جمعی ممکن است در صورتی که حفاظت از آن ها دچار فرسایش شود، در برابر بازیگران غیر دولتی آسیب‌پذیر شوند.

برنامه هسته‌ای ایران
ارزیابی ما این است که ایران گزینه توسعه تسلیحات هسته‌ای را باز نگه داشته، بخشی از این کار از طریق توسعه ظرفیت‌های مختلف هسته‌ای صورت می‌گیرد تا بتواند جایگاه بهتری را برای این کشور در صورت تصمیم‌گیری برای تولید چنین تسلیحاتی، فراهم آورد. گرچه ما نمی‌دانیم که آیا ایران نهایتا تصمیم به تولید تسلیحات هسته‌ای خواهد گرفت یا خیر.

با این حال، ایران در حال توسعه ظرفیت‌های خود در زمینه غنی‌سازی اورانیوم است که می‌تواند از آن‌ها برای مقاصد غیرنظامی یا تسلیحاتی استفاده کند. آن گونه که در گزارش آژانس بین‌المللی انرژی اتمی درج شده، ایران تا اواخر اکتبر ۲۰۱۱ حدود ۴۱۵۰ کیلوگرم LEUF6 با غنای ۳.۵ درصد و حدود ۸۰ کیلوگرم UF6 با غنای ۲۰ درصد در نطنز تولید کرده است. ایران ۹ ژانویه تایید کرد که غنی‌سازی اورانیوم را برای نخستین بار در دومین کارخانه غنی‌سازی خود در نزدیکی قم آغاز کرده است.

پیشرفت فنی ایران به ویژه در غنی‌سازی اورانیوم، ارزیابی ما را در این خصوص تقویت می‌کند که ایران ظرفیت علمی، فنی و صنعتی را برای آن که نهایتا تسلیحات هسته‌ای تولید کند، در اختیار دارد و این امر موضوع را به اراده سیاسی نیز منوط می‌سازد. این پیشرفت‌ها موجب کمک به قضاوت ما در این خصوص می‌شود که ایران اگر بخواهد، از نظر فنی قادر به تولید اورانیوم غنی شده در سطح بالا به حد کافی برای تولید یک سلاح خواهد بود.

ایران بزرگترین مبتکر تولید موشک‌های بالستیک در خاورمیانه
قضاوت ما این است که ایران احتمالا ابزار پرتابی موشکی را به عنوان شیوه دارای ارجحیت برای پرتاب تسلیحات هسته‌ای مدنظر قرار خواهد داد. ایران هم‌اکنون بزرگ‌ترین مبتکر تولید موشک‌های بالستیک در خاورمیانه است و در حال توسعه اندازه، دسترسی و پیچیدگی نیروهای موشک بالستیک خود است و بسیاری از آن ها قادر به حمل تسلیحات هسته‌ای هستند.

قضاوت ما این است که تصمیم‌سازی هسته‌ای ایران با رویکرد هزینه فایده هدایت می‌شود که این امر فرصت‌هایی را در اختیار جامعه بین‌المللی برای اعمال نفوذ بر تهران قرار می‌دهد. دولتمردان ایران بی‌شک امنیت، پرستیژ و نفوذ ایران و همچنین جو سیاسی و امنیتی بین‌المللی را هنگام تصمیم‌گیری در خصوص برنامه هسته‌ای‌اش مدنظر قرار می‌دهند.

ابداعات فزاینده ایران در زمینه موشک‌های بالستیک و دستیابی و تولید بومی موشک‌های کروز ضد ناو (ASCM) ظرفیت‌هایی را برای افزایش اعمال قدرت این کشور تامین می‌کند. تهران موشک‌های متعارف خود را به عنوان بخشی لاینفک از راهبرد خود برای بازدارندگی -و در صورت لزوم برای انتقام‌جویی علیه- نیروها در منطقه، شامل نیروهای آمریکایی، در نظر می‌گیرد. موشک‌های بالستیک این کشور بخش لاینفک از ظرفیت پرتاب تسلیحات کشتار جمعی ایران بوده و در قالب همین راهبرد قرار می‌گیرد.

برنامه هسته‌ای کره شمالی
تسلیحات هسته‌ای و برنامه موشکی کره شمالی تهدید جدی برای جو امنیتی در شرق آسیاست. صادرات موشک‌های بالستیک و مواد مرتبط با آن برای کشورهای متعدد از جمله ایران و سوریه و همکاری‌اش با سوریه -که اکنون خاتمه یافته- در احداث راکتور هسته‌ای (تخریب شده در سال ۲۰۰۷)، نشان از گستره فعالیت‌های اشاعه‌ای کره شمالی دارد. با وجود توافقنامه شش جانبه اکتبر ۲۰۰۷ -که در آن کره شمالی تایید کرد به انتقال ندادن مواد، فناوری یا دانش هسته‌ای متعهد است- ما همچنان نسبت به احتمال اینکه کره شمالی احتمالا به صادرات فناوری هسته‌ای بپردازد، هشیار هستیم.

قضاوت ما این است که کره شمالی دو دستگاه هسته‌ای را آزمایش کرده است. آزمایش هسته‌ای اکتبر ۲۰۰۶ مطابق با ارزیابی درازمدت ما در این خصوص است که این کشور دستگاهی هسته‌ای را تولید کرده، گرچه قضاوت ما این است که خود آزمایش با شکست مواجه شد. آزمایش هسته‌ای احتمالی کره شمالی در مه ۲۰۰۹ معادل انفجار حدود دو تن TNT بود که ظاهرا موفقیت‌آمیزتر از آزمایش ۲۰۰۶ بود. این آزمایش‌ها ارزیابی ما در این خصوص تقویت می‌کند که کره شمالی تسلیحات هسته‌ای تولید کرده است.

نوامبر ۲۰۱۰، کره شمالی تاسیسات غنی‌سازی اورانیومی را با ادعای استقرار ۲۰۰۰ سانتریفیوژ برای یک هیئت غیر رسمی فاش کرد که مشغول دیدار از مرکز تحقیقات هسته‌ای یونگ بیون بودند و اظهار داشت که این تاسیسات مشغول تولید اورانیوم کم‌ غنی شده برای تامین سوخت راکتور آب سبک در دست احداث در یونگ بیون است. این افشاگری کره شمالی از ارزیابی درازمدت ایالات متحده در این خصوص حمایت می‌‌کند که کره شمالی دنبال ظرفیت غین‌سازی اورانیوم است.

منبع: فارس

 
دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, :: 10:21 :: نويسنده : علی علیکرمی

تلویزیون سلطنت طلب "ایران آریایی" در برنامه دیروز خود با فحاشی به طیف مرتبط با "نوری زاده" و "سازگارا" و افشای پول گرفتن آنها از سرویس های جاسوسی آمریکایی، تاکید کرد که این افراد عده ای بی خاصیت هستند.

"آرین وطن خواه" مجری برنامه شام‌گاهی این تلویزیون با لحنی بغض آلود اظهار داشت: « ۳۳ سال است که جمهوری اسلامی بر سر کار است و شما مردم فقط به فکر زندگی و خانواده خود هستید! آخر این چه وضعی است؟»

وی که چهره ای ناامید و خسته داشت ادامه داد: «ما عاشقیم و امیدمان در این مبارزه به هیچ کس نیست. چشم امید ما تنها به زنان و دختران زیبا و روشنفکر ایرانی است! که می دانیم بعد ۳۳ سال تنها این زیبایان می توانند کاری از پیش ببرند!»

وی هم‌چنین با حمله به گردانندگان کازینوها و کنسرت‌های لس‌آنجلسی آن‌ها را متهم کرد که برای نظام جمهوری اسلامی کار می کنند و از آنان خواست که خجالت بکشند از خودشان!

او که از حضور مردم در انتخابات مجلس بسیار عصبانی بود و مدام لبهای خود را می گزید، هم‌چنین با معرفی گروهی به نام "فرزندان رستم" که از طرفداران رضا ربع پهلوی هستند، اعلام کرد این گروه در چهارشنبه سوری جبران این ۳۳ سال روی گردانی مردم از پهلوی را با آتش زدن و انفجار خواهند داد!

حضور حماسی و همه جانبه ایرانیان که با لبیک به فرمان رهبری صورت گرفت چنان سیلی محکمی به گوش دشمنان این مرز و بوم کوفته است که تا مدتها زمان لازم است که بتوانند خود را پیدا کرده و باز در توهمات خیال پردازانه خود غوطه ور شوند.

منبع: باشگاه خبرنگاران جوان

 
دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, :: 10:18 :: نويسنده : علی علیکرمی

"آیت‌الله احمد جنتی"، خطیب نماز جمعه این هفته تهران در خطبه‌های دوم خود، با اشاره به دستور رهبر انقلاب مبنی بر تشکیل "شورای عالی فضای مجازی"، گفت: «درایت رهبر انقلاب در این موضوع ستودنی است، وضعیت ارتباطات و اینترنت در دنیا موجب نا‌امنی و دزدی اطلاعات شده است، لذا کم توجهی مسئولان به این مسئله یک خطر جدی از سوی دشمن است که نهادهای ما را تهدید می‌کند.»

خطیب نماز جمعه تهران ادامه داد: «رهبر انقلاب فرموده بودند که اگر می‌توانستم خودم مسئولیت این شورا را به عهده می‌گرفتم که این اهمیت این شورا را می‌رساند. برخی به این مسائل کم‌توجهی می‌کنند. باید از رهبر انقلاب تشکر فوق العاده کرد، خداوند عمر رهبر عزیزمان را طولانی و دشمانش را ذلیل و خوار کند.»

آیت‌الله جنتی خطاب به اعضا منتخب شورای عالی مجازی گفت: «رهبر انقلاب شما را گزینش کرده است و شما را بهترین و به دردبخور دیده است. قدر این انتخاب را بدانید و با عمل به وظایف خود شکر آن را به جا آورید.»

وی یادآور شد: «زمانی در امر مبارزه با فساد، رهبر انقلاب فرمان مبارزه با فساد صادر کردند، ولی آن طور که انتظار بود اجرا نشد، ولی هشدار می‌دهم مبادا این هم مانند آن شود. این موضوع را جدی بگیرد. اگر کم توجهی شود خطر به وجود می‌آید.»

رهبر معظم انقلاب اسلامی در روز چهارشنبه ۱۷ اسفند دستور تشکیل "شورای عالی فضای مجازی" را صادر کردند.

 
دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, :: 10:17 :: نويسنده : علی علیکرمی

"فیلیپ جیرالدی" عضو سابق سازمان سیا در مقاله اخیر خود که در پایگاه خبری آنتی وار منتشر شد، با اشاره به ادعای منافقین که اعلام کرده اند برای تغییر در حکومت ایران فعالیت می کنند، گفت: «آنها می گویند برای بازگرداندن دموکراسی به ایران تلاش می کنند و این ادعای عجیب و غریب آنها در حالی مطرح می شود که آنها خود از دموکراسی داخلی بی بهره هستند.»

این تحلیلگر سیاسی، با اشاره به آغاز پروسه اخراج منافقین از پادگان اشرف ابراز داشت: «حاشیه های اخراج منافقین از عراق بسیار زیاد است، زیرا در حال حاضر تنها چند کشور محدود حاضر به قبول این افراد هستند و همان کشورهای اندک هم از اعضای این فرقه که سال هاست مغزشویی شده و با شیوه های تروریستی زندگی کرده اند، می ترسند.»

وی در ادامه ضمن اشاره به پیشینه این سازمان تروریستی اعلام کرد: «این سازمان با مشی فرقه ای خود، فضای نامناسبی برای اعضای خود فراهم کرده، اما با این حال، ارتش آمریکا و سازمان سیا، از آنها برای فعالیت های هسته ای علیه ایران استفاده می کنند.»

جیرالدی ضمن یادآوری استخدام و آموزش منافقین از سوی سازمان جاسوسی موساد، برای ترور دانشمندان هسته ایران تصریح کرد: «به نظر می رسد که این گروه منابع مالی فراوانی دارد که قسمتی از آن از سوی موساد تامین می شود.»

این افسر سابق سیا ادامه داد: «از آنجایی که سازمان مجاهدین خلق در جنگ مخفی اسرائیل علیه ایران به عنوان وسیله و ابزار دست اسرائیل استفاده می شود، بعید نیست دوستان اسرائیل در آمریکا به شدت تلاش کنند تا این گروه را از لیست گروههای تروریستی خارج کنند و جای تعجب هم نیست که هیلاری کلینتون در مقابل فشارها تسلیم شود و پس از تخلیه اشرف، آنها را از لیست تروریستی آمریکا خارج کند.»

وی در مقاله خود همچنین به حامیان منافقین در میان سیاستمداران آمریکایی اشاره کرد و گفت: «"لی همیلتون"، رئیس مشترک سابق کمیسیون ۱۱ سپتامبر آمریکا، یکی از حامیان اصلی منافقین است که آنها را به واسطه در اختیار نهادن اطلاعات برنامه هسته ای ایران ستایش کرده بود اما بعدها اعلام کرد مقدار قابل توجهی پول از سوی این گروهک به او پرداخت شده بود و اذعان داشت که فریب آنها را خورده است.»

مدیر اجرایی شورای منافع ملی آمریکا در مقاله خود، رفتار دولت آمریکا در مواجهه با گروه های تروریستی را دوگانه خواند و تصریح کرد: «دولتمردان آمریکا در حالی از این سازمان حمایت می کنند که بر طبق قانون منع حمایت مادی از تروریستها، نباید از این سازمان حمایت کنند و اما در مقابل، افرادی همچون جبیر احمد ۲۴ ساله را به اتهام حمایت از گروه تروریستی لشکر طیبه –گروه تروریستی که همچون مجاهدین خلق در لیست تروریستی آمریکا قرار دارد و حمایت از آن جرم محسوب می شود– را مدت هاست که بازداشت نگه داشته اند.»

جیرالدی در ادامه می نویسد: «سازمان مجاهدین خلق از همان ابتدای ایجاد فهرست گروههای تروریستی یعنی در سال ۱۹۹۷ به خاطر ترور ۶ آمریکایی در دهه ۱۹۷۰ و به خاطر سابقه خشونت بارش چه در ایران و چه در خارج از ایران در این فهرست بوده است.»

منبع: هابیلیان
 

 
دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, :: 10:16 :: نويسنده : علی علیکرمی

 
دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, :: 10:15 :: نويسنده : علی علیکرمی

مجله اینترنتی "دیجیتال ترندز" در شماره اخیر خود در مطلبی با عنوان "طبق مطالعات، بازی‌های ویدئویی جدید به شدت خشونت را به دین ارتباط می‌دهند" به قلم "جف هیوز" می‌‌نویسد: بازی و خشونت در بررسی‌های گذشته مورد مطالعه قرار گرفته‌اند اما آیا بازی‌های ویدئویی بیش از حد خشونت را به دین ارتباط می‌دهند؟ هنگامی که مذهب را با بازی‌های ویدئویی تلفیق کنید چه چیزی به دست می‌آید؟ بر اساس مطالعات جدید که اوایل هفته جاری به وسیله دانشگاه میزوری منتشر شده، از تلفیق دین با بازی‌های ویدئویی خشونت و یا به طور خاص تصویری اغراق‌ شده از خشونت مرتبط با مذهب به دست می‌آید.

بازی های ویدئویی تلاش دارند دین را به خشونت ارتباط دهند
این نتیجه جنجال‌برانگیز به وسیله یکی از دانشجویان دکترا در دانشکده روزنامه‌نگاری دانشگاه میزوری به نام "گرگ پرالت" به دست آمده است. یافته‌های وی در کنفرانسی با موضوع دین دیجیتالی در ژانویه گذشته که از سوی مرکز فرهنگ و مذهب رسانه‌ای برگزار شده بود، مطرح شد. بر اساس برنامه کنفرانس، این تحقیق 20 صفحه‌ای "مذهب آرپی‌جی: ترسیم دین در بازی‌های معاصر" نام دارد. در این تحقیق پنج بازی ویدئویی که اخیرا روانه بازار شده و پرالت معتقد است بیشترین تکیه را در داستان خود بر دین دارند، مورد مطالعه قرار گرفته‌اند: Mass Effect 2, Final Fantasy 13, Assassin’s Creed, Castlevania .Lords of Shadow, Elder Scrolls: Oblivion سه تای این بازی‌ها درباره دین‌های افسانه‌ای هستند و دو تای آن ها در رابطه با کلیسای کاتولیک ساخته شده‌اند. پرالت می‌گوید که بین 30 تا 70 ساعت برای هر بازی زمان صرف کرده و بازی Final Fantasy XIII زمان بیشتری را از وی گرفته است. پرالت هر یک از این گیم‌ها را بازی کرده، از موضوعات اصلی آن یادداشت برداشته و صحنه‌هایی را که موضوعات بیشتری مربوط به دین داشته‌اند را از نظر تصویری تحلیل کرده است. وی پس از آن نتیجه‌گیری کرده که این بازی های ویدئویی تلاش دارند دین را به خشونت ارتباط دهند.

در همه این بازی‌ها دین به عنوان مشکل اصلی تصویر می‌شود
این دانشجوی دکترا می‌گوید: «در بیشتر این بازی‌ها تاکید بسیار زیادی بر معبد شوالیه‌ها و موضوع جنگ‌های صلیبی می‌شود. در هر یک از این بازی‌ها نه تنها بر جنبه خشونت‌آمیز دین تاکید شده بلکه دین مشکلی را ایجاد می‌کند که شخصیت اصلی باید بر آن فائق آید، چه این مشکل مقابله با متعصبان دینی و چه نفرین شدن به دلیل گناهی مذهبی باشد.»

بازی‌های ویدئویی تصویر بهتری از دین‌های سازمان‌دهی‌شده نسبت به دین‌های معنوی ارائه می‌دهند
در طول سال های اخیر مشاهده کرده‌ایم که چگونه موضوعی مانند خشونت در بازی‌های ویدئویی می‌تواند با برخی جنبش‌های قانونی رو به رو شود اما چرا باید موضوعی حساس مانند دین را با خشونت همراه کرد؟ پرالت درباره بازی "VentureBeat" که وی از ابتدا انتظار دیدن خشونت را در آن نداشته، می‌گوید: «به طور کلی، معتقدم که زمان تحقیق درباره خشونت در بازی‌های ویدئویی سپری شده است. من به ترسیم دین‌های سازمان‌دهی‌شده در برابر دین‌های معنوی علاقه‌مند شدم و انتظار داشتم تصویری که از دین‌های سازمان‌دهی‌شده ارائه می‌شود را ضعیف‌تر از دین‌های معنوی ببینم.»

بنابراین آیا می‌توان نتیجه‌گیری کرد که بازی‌های ویدئویی در حال راه اندازی تبلیغات منفی علیه مذهب هستند؟ پرالت از یک سو به موضوع بازی Assassin’s Creed اشاره می‌کند که در آن قهرمانان یا تروریست‌ها به عنوان "سکولارهای دوران روشنفکری" نام برده می‌شوند و از کنترل افکار عمومی به وسیله کلیسای کاتولیک به وسیله معبد شوالیه‌هایش جلوگیری می‌کنند. از سوی دیگر، در بازی Thane and Mass Effect 2 موضوعات معنوی به صورتی مثبت‌تر ارائه شده‌اند. در نهایت پرالت معتقد است که طراحان این بازی‌ها به طور عمدی قصد ندارند به تصویر دین‌های سازمان‌دهی‌شده ضربه بزنند. وی می‌گوید: «معتقدم که آنها تنها از دین برای خلق نکات تهییج‌کننده در داستان‌هایشان استفاده می‌کنند. اگر نگاهی به بازی‌های ویدئویی در سراسر جهان بیندازید، بیشتر آنها تا حدی با خشونت سر و کار دارند زیرا خشونت به معنای درگیری است و درگیری هیجان‌انگیز است. به نظر می‌رسد که دین با خشونت پیوند داده می‌شود زیرا داستان جالبی می‌سازد.»

صنعت رو به رشد ساخت بازی‌های ویدئویی روز به روز بیشتر از دین به عنوان نکته‌ای هیجان‌انگیز استفاده می‌کنند
شرکت "گاما اسکواد" در تکذیبیه‌ای جالب در رد این تحقیق اعلام کرد که بازی‌های ویدئویی از ابتدا به وسیله افراد ژاپنی طراحی می‌شوند و مذاهب اصلی ژاپن شامل شینتوئی و بودایی می‌شود. در نتیجه طراحان ژاپنی با مذاهب غربی به عنوان موضوعی هیجان‌انگیز و غیرعادی برخورد می‌کنند که این مسئله منجر به احساسی کردن بیش از حد برخی جنبه‌هایی از تاریخ می‌شود. پرالت در خصوص تحقیقاتش می‌گوید که دین موضوعی جالب برای نویسندگان است زیرا "نکته‌ای مهم در انگیزه‌های مردم و زندگی‌شان محسوب می‌شود." وی هم‌چنین تاکید می‌کند که ادبیات، فیلم‌ها و تلویزیون غربی‌ها تاکنون به نقش دین در جامعه اشاره کرده‌اند و ساخت بازی‌های ویدئویی به عنوان صنعتی که در سال های اخیر رشد کرده منجر به خلق داستان‌های هیجان‌انگیزتر شده است که "به بحث دین می‌پردازند." تصادفا نتیجه‌گیری انجام شده به وسیله پرالت تنها محدود به بازی‌های ویدئویی نمی‌شود که با حروف "تی" یا" ام" درجه‌بندی شده‌اند بلکه بازی Legend of Zelda : Skyward Sword نیز یافته‌های پرالت را تایید می‌کند.

منبع: فارس
 

 
دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, :: 10:14 :: نويسنده : علی علیکرمی

مهم‌ترین ویژگی انقلاب اسلامی ایران همانا "فرهنگ" آن است. دشمن نیز در انواع مبارزات خود با ملت ایران، مهم‌ترین نقطه‌ای را که هدف گرفته، بحث جنگ نرم و تهاجم فرهنگی است. رهبر معظم انقلاب در بیش از یک دهه‌ گذشته بحث تهاجم فرهنگی، سپس ناتوی فرهنگی و سپس شبیخون فرهنگی را مطرح کرده‌اند؛ یعنی این‌که دشمن برای ضربه زدن به انقلاب اسلامی راهی جز تهاجم در عرصه‌ فرهنگ ندارد.

جنگ نرم و عرصه‌ مجازی
ما برای حفظ و اشاعه‌ فرهنگ انقلاب اسلامی باید همه‌ ظرفیت‌های خود را مورد نظر قرار دهیم. یکی از مهم‌ترین این ظرفیت‌ها "فضای مجازی" است. دشمن انواع تهمت‌ها و افتراها و انواع بدعت‌ها و خرافات را در این فضا طراحی کرده و انواع دروغ‌پردازی‌ها را در ساحت‌های مختلف انقلاب اسلامی برای اثرگذاری بر گروه‌های مرجع و اندیشمندان تهیه دیده است.

ما باید از مرزهای فکری، مرزهای اعتقادی و مرزهای فرهنگی خود دفاع کنیم؛ بنابراین یکی از بسترهایی که در آن می‌توانیم برای رساندن پیام خودمان و مقابله با پیام‌های مخالفین و دشمنان انقلاب و اسلام و دشمنان عقاید بحق انقلاب اسلامی در جهان امروز بهره بگیریم، عرصه‌ مجازی است.

این شورا می‌تواند این طراحی‌ها را داشته باشد و برای مقابله در عرصه‌های مختلف این جنگ نرم، از گروه‌های مرجع، نویسندگان، اندیشمندان و صاحبان کالاهای فرهنگی بخواهد که در این فضا منسجم و روشمند ایفای نقش کنند.

سونامی اطلاعات
از طرفی به تعبیر رهبر انقلاب، ما امروز در یک سونامی اطلاعات قرار داریم. این پدیده الزاماتی دارد که باید به آنها توجه ویژه کنیم. مثلا امروزه جبهه‌ فرهنگی انقلاب اسلامی در فضای مجازی حرف‌های بسیاری برای گفتن دارد و مطالبه‌کنندگان و شنوندگان و دریافت‌کنندگان زیادی در جهان دارد. در مقابل، دشمن هم جبهه‌ فرهنگی تقابل با انقلاب را شکل داده است. بر همین اساس ما باید یک آرایش منطقی و نظام‌مند برای رساندن پیام خود و مقابله با ترفندهای دشمن در این عرصه داشته باشیم.

نکته دوم در زمینه‌ توسعه‌ فناوری این است که بشر امروزی با فناوری زندگی می‌کند. ما باید هر چه بیشتر این فناوری را برای تأثیر بر روابط اجتماعی و نیز امکان‌سنجی برای تسهیل بیشتر خدمات اجتماعی، خدمات دولتی و روابطی که مردم به آن نیاز دارند، استخدام کنیم؛ بنابراین اهمیت این موضوع آن‌قدر فوق‌العاده است که رهبر انقلاب لازم دیدند یک شورای خاص و یک سازمان مستقل ویژه تشکیل شود که فقط کارکردش در زمینه‌ فناوری فضای مجازی و مهندسی این فضا باشد.

البته به‌طور طبیعی در طول سال‌های اخیر نیز بین اندیشمندان فرهنگی و متخصصین فناوری و رهبر انقلاب مراودات زیادی صورت گرفته است و از این طریق دغدغه‌های اهالی فرهنگ، علما، دانشمندان، حوزویان و گروه‌های مرجع خدمت ایشان ارائه شده است.

نظرات کارشناسی شوراهای تخصصی متشکل از متخصصین فرهنگی، زیرساختی، آموزشی و تحقیقاتی فضای مجازی، منجر به این شد که این شورا ابلاغیه‌اش را از رهبر معظم انقلاب دریافت کند. این شورا باید نسبت به شاخه‌های مختلف فضای مجازی، اعم از تولید و دریافت اطلاعات، پالایش اطلاعات وارداتی به کشور، فرستادن اطلاعات، ابزارهای نوین اطلاعاتی و ... طراحی و برنامه‌ریزی کند و باید نگاهی دقیق‌تر و کیفی‌تر به این فضا داشته باشد.
 
سید مهدی خاموشی/ منبع: پایگاه اطلاع‌رسانی دفتر مقام معظم رهبری

 
دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, :: 10:6 :: نويسنده : علی علیکرمی

شورای عالی اطلاع‌ رسانی، سرویس پست‌الکترونیک "چاپار" به عنوان یکی از محصولات مجموعه سرویس‌های چاپار که تحت عنوان پست الکترونیک چاپار، سی‌اچ‌میل (www.chmail.ir) ارائه و شناخته شده است، با ساختار ساده و بر اساس خط و زبان فارسی، بدون  نیاز به اخذ اطلاعات شخصی کاربران و با اختصاص یک گیگابایت فضا ارائه شد.

از مهم‌ترین شاخص‌های این سرویس می‌توان به سیستم ثبت‌نام آنلاین، ساختار بازیابی ایمن کلمه عبور مبتنی بر روش‌های مختلف رایج در دنیا، گستردگی طراحی و پیاده‌سازی به منظور جواب‌گویی به تعداد بالای کاربران هم‌زمان سرویس گیرنده، یک‌پارچگی با پورتال مجموعه سرویس‌های چاپار، رمزنگاری اطلاعات محرمانه براساس گواهی دیجیتال معتبر جهانی و سرعت دسترسی بالا با توجه به میزبانی در مراکز داده امن داخلی اشاره کرد.

سرویس پست‌الکترونیک چاپار پس از گذار از انواع تست‌های امنیتی مبتنی بر لایه‌های مختلف سرویس و تست‌های فشار مبتنی بر آخرین تکنولوژی‌های روز دنیا، با استفاده از دانش متخصصان داخلی کشور طراحی، پیاده‌سازی و راه‌اندازی شده است.

این سرویس در حال حاضر به منظور رمزنگاری اطلاعات از گواهی دیجیتال معتبر جهانی (SSL) استفاده می‌کند که با توجه به جهانی بودن این گواهینامه بر روی کامپیوتر شخصی تمام کاربران، به صورت پیش فرض در سیستم‌عامل پذیرفته شده و مورد اعتماد است. یک پارچگی سخت‌افزارها و نرم‌افزارها و هم‌گونی سرویس در لایه‌های مختلف یکی از نکات قابل توجه است که می‌تواند بستری مناسب برای کاربران فراهم آورد.

بر اساس اعلام  واحد پشتیبانی مجموعه سرویس‌های چاپار، 10 اسفند ماه هم‌زمان با اولین روز از بازگشایی این سرویس، بیش از 700 کاربر از شهرهای مختلف کشور  اقدام به ثبت‌نام کرده و هم‌چنان این تعداد به صورت تصاعدی در حال افزایش است.

بنا بر گزارش واحد طراحی مجموعه سرویس‌های چاپار، سرویس ارائه شده، نسخه اول از پست الکترونیک چاپار است و اواسط سال آینده نسخه دوم آن با ظاهری متفاوت و با قابلیت‌هایی بسیار خاص در کشور ارائه خواهد شد. هم‌چنین بر اساس برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته طیف وسیعی از خدمات ارزش‌ افزوده بر روی این سرویس به زودی ارائه خواهد شد.

مجموعه سرویس‌های چاپار، نرم‌افزار مدیریت پست الکترونیک خود را  برای کامپیوترهای شخصی با نام شاطر و برای تلفن‌های همراه مبتنی بر سیستم عامل‌های آندروید، اوایل سال آینده در پورتال www.chaapaar.ir ارائه خواهد کرد.

پروژه مجموعه سرویس‌های چاپار با حمایت دبیر خانه شورای عالی اطلاع‌ رسانی و تلاش بخش خصوصی طی 2 سال و نیم به ثمر رسیده و اکنون در حال سرویس‌دهی به کاربران است.

منبع: فارس

 
دو شنبه 22 اسفند 1390برچسب:, :: 10:2 :: نويسنده : علی علیکرمی

آنچه آمریکا اکنون شاهد آن است افزایش و رشد روز‌افزون یک تهدید امنیت ملی خیالی است که باعث می‌شود مردم آمریکا باور کنند که هدف بعدی ایران خاک آمریکا خواهد بود.
به گزارش گرداب به نقل از مشرق، رسانه‌های آمریکا آنقدر در مورد ایران دست به خیال‌پردازی زده‌اند که تازه‌ترین نظرسنجی موسسه گالوپ نشان می‌دهد اکثر مردم آمریکا اکنون نگرش مثبتی نسبت به ایران نداشته و آن را بزرگ‌ترین تهدید برای خود می‌پندارند.

شبکه خبری راشا تودی طی گزارشی اعلام کرد که نظرسنجی اخیر موسسه گالوپ حاکی از این است که آمریکا‌ئیان ایران را به عنوان بزرگ‌ترین محور شرارت در روی کره زمین می‌دانند. با توجه به اینکه نه ارتش و نه سازمان‌های جاسوسی آمریکا هیچ یک معتقد نیستند که ایران می‌تواند به خاک آمریکا حمله کند، پس چرا رسانه‌های آمریکا نسبت به ایران که 10 هزار کیلومتر با آنها فاصله دارد دچار تشنج شده‌اند؟

بر اساس نظرسنجی گالوپ، 32 درصد افراد شرکت‌کننده در این نظرسنجی، ایران را بزرگ‌ترین دشمن آمریکا به حساب آورده‌اند. 87 درصد نیز نگرش مثبتی نسبت به ایران نداشته و دید منفی‌ای نسبت به ایران دارند.

با توجه به تأثیر تبلیغات بسیار زیاد ضد ایرانی در رسانه‌های اصلی آمریکا، تعجب‌آور نیست که چنین نتایجی به دست آید. با چنین هجمه تبلیغاتی بسیار زیاد علیه ایران که در آن هر روز در گوش مردم آمریکا خوانده می‌شود که ایران قصد حمله به آمریکا را دارد، متوسط مردم آمریکا چه نوع نگرشی باید نسبت به ایران داشته باشند؟

در یکی از این نمونه‌ها، سی‌ان‌ان بدون ارائه هیچ‌گونه مدرک و برهانی و تنها در راستای ایجاد رعب و وحشت در میان آمریکائیان مدعی می‌شود: ایران می‌تواند به گونه‌ای هولناک‌تر از آنچه می‌توان تصور کرد به آمریکا حمله کند. این موضوع را نیز باید در نظر گرفت که حزب‌الله به عنوان یک نیروی نیابتی از طرف ایران فعالیت کرده و می‌تواند به راحتی این حمله را عملی کند.

آنچه آمریکا اکنون شاهد آن است افزایش و رشد روز‌افزون یک تهدید امنیت ملی خیالی است که باعث می‌شود مردم آمریکا باور کنند که هدف بعدی ایران خاک آمریکا خواهد بود.

نمونه دیگر این خیال‌پردازی را می‌توان در خبر فاکس نیوز مشاهده کرد که بیان می‌دارد: برخی معتقدند که نیویورک در نهایت در فهرست اهداف ایران قرار خواهد گرفت.

حتی در طی این ماه نیز "مایکل سیلبر"، مدیر بررسی‌های اطلاعاتی پلیس نیویورک، با چاپ مقاله‌ای در وال‌استریت ژورنال، ایران را تهدیدی برای شهر نیویورک معرفی کرده است.

رسانه‌های آمریکا در حالی در مورد تهدید ایران دست به اغراق می‌زنند که مقامات نظامی این کشور چیزی خلاف این را بیان می‌دارند. سپهبد "رونالد برگیس"، مدیر آژانس اطلاعاتی دفاعی آمریکا، رسما عنوان داشته است که احتمال حمله ایران به آمریکا وجود ندارد. وی می گوید: «بر اساس ارزیابی آژانس، احتمال این که ایران بخواهد دست به حمله یا تحریک عامدانه یک نزاع بزند وجود ندارد. مگر اینکه آمریکا اول حمله کند.»

با این حال،‌ آمریکا با اسرائیل بر سر بحث حمله به ایران دچار اختلاف شده است. تل‌آویو آشکارا از واشنگتن می‌خواهد تا در حمله نظامی به ایران شرکت کند حال آنکه دولت اوباما نسبت به انجام هرگونه اقدام نظامی اکراه داشته و امیدوار است که تحریم‌ها بتواند کارساز بوده و سبب تغییر حکومت شود.

در همین راستا، رئیس ستاد مشترک آمریکا ژنرال "مارتین دمپسی" ایده حمله هوایی به ایران را "احمقانه»"، "بی‌ثبات‌کننده" و "غیر محتاطانه»" خواند. این اظهارات دمپسی باعث شده است تا "بنیامین نتانیاهو"، نخست‌وزیر رژیم صهیونیستی، وی را متهم به "خدمت به ایرانیان" کند.
 

 
جمعه 19 اسفند 1390برچسب:, :: 18:23 :: نويسنده : علی علیکرمی

بيانات در ديدار مسئولان نظام در روز عيد مبعث‌، 19/4/89
 

وضع دنيا عوض شده است؛ ملتها بيدار شده‌اند؛ خوشبختانه اين بيدارى در ملتهاى مسلمان بيشتر است؛ ملتهاى مسلمان، حكومتهاى مسلمان، اهميت اسلام و عظمت اسلام و عظمت اين تكيه‌گاه مورد اعتماد و قابل اطمينان را دارند درك ميكنند. امروز بيدارى اسلامى در دنياى اسلام موجب شده است كه قدرتها ديگر آن توانائى گذشته را نداشته باشند. وضع آمريكا امروز با گذشته فرق كرده است. قدرتهاى بعد از آمريكا هم وضعشان همين جور است؛ معلوم است. ملتهاى مسلمان بايد راه توحيد را مغتنم بشمرند و وعده‌ى الهى را صادق بدانند. امروز سعادت مسلمانها در اين است كه بر محور اسلام با يكديگر متحد شوند.
البته دشمنى هست و خواهد بود. هر جا بيدارى بيشتر باشد، دشمنان بشريت احساس خطر بيشترى ميكنند؛ لذا دشمنى بيشترى ميكنند. ما معناى دشمنى‌هائى را كه امروز با جمهورى اسلامى ميشود، خوب ميدانيم، خوب ميشناسيم و علت اين دشمنى‌ها را ميدانيم: چون جمهورى اسلامى پرچم بيدارى ملتهاى مسلمان را در دست گرفته است. چون جمهورى اسلامى ملتها و دولتها را به اتحاد و عزت دعوت ميكند و ميگويد ملتها و دولتها در سايه‌ى اسلام عزت خودشان را قدر بدانند. دشمنى به خاطر اين است؛ اين را ما ميدانيم. ما ميدانيم كه اين دشمنى‌ها ناكام خواهد شد؛ همچنان كه تا امروز ناكام بوده است. سى و يك سال است كه عليه جمهورى اسلامى تلاش ميكنند، و سى و يك سال است كه به فضل پروردگار جمهورى اسلامى روزبه‌روز ريشه‌دارتر و قوى‌تر ميشود. اين روند همچنان ادامه خواهد داشت. دشمنى هرچه ادامه پيدا كند، مردم ما، مردم مسلمان، عقبه‌هاى مردمى در دنياى اسلام، بيشتر خود را باز خواهند يافت؛ بيشتر قدر خود را خواهند شناخت.
اميدواريم كه خداوند متعال به همه‌ى دولتهاى اسلامى و به همه‌ى ملتهاى اسلامى كمك كند كه به خودشان اعتماد كنند، به خودشان تكيه كنند، از قدرتهاى مستكبر نترسند؛ بدانند كه اين قدرتها نيرويشان رو به زوال است؛ نيروى جعلى و باطل است، و اين باطل باقى‌ماندنى نيست؛ آنچه كه ميماند، آن چيزى است كه به سود بشريت است، به سود انسانهاست؛ «و اما ما ينفع الناس فيمكث فى الأرض»

بيانات درديدار مسئولان نظام‌ وسفرای كشورهای اسلامی، 19/6/89
 

ملت ما بيدار است؛ ملت ما متحد است؛ ملت ما مسائل جهانى را با علاقه و دلسوزى دنبال ميكند؛ به مسائل دنياى اسلام مى‌پردازد؛ درباره‌ى آنها موضع ميگيرد، كه يك نمونه‌ى از آن، همين راهپيمائى عظيم روز قدس است كه در سرتاسر كشور - در همه‌ى شهرها، در بسيارى از روستاها حتى - مردم اجتماع كردند، راه افتادند، شعار دادند به نفع برادران مسلمانشان كه هرگز آنها را نه ديده‌اند و نه از نزديك مى‌شناسند؛ لكن مسئله‌ى آنها را مسئله‌ى خودشان به حساب مى‌آورند. اين به بركت ايمان است؛ به بركت بيدارى اسلامى است. و اين، آن راهى است كه امام بزرگوار ما - كه رحمت و رضوان خدا بر او باد - پيش پاى ما گذاشت و ما اين راه را طى ميكنيم و تهديدها و مخالفتها و خصومتها و غرض‌ورزى‌ها و نانجيبانه عمل‌كردن‌هائى كه انسان مشاهده ميكند در بخشهاى مختلف آن جبهه‌ى گسترده، نخواهد توانست اين ملت را از اين راه باز بدارد.

بيانات در ديدار اعضاى مجلس خبرگان رهبرى‌، 25/6/89
 

حوادثى از قبيل آنچه در اين مدت براى ما اتفاق افتاده است - چه قطعنامه‌ى 1929، چه اين مسئله‌ى اهانت به قرآن كريم، چه اظهارات صريحاً خصمانه‌اى كه عليه جمهورى اسلامى ميكنند، چه آنچه كه در سال 88 گذشت، كه اين هم بلاشك و به طور واضح دست دشمنان مستكبر در اين جريان عيان بود - اينها همه‌اش به خاطر اين است كه آن طرف احساس ميكند كه اين طرف قوى شده است. اين قدرت و قوّت و استحكامى كه در اين طرف به وجود آمده، آن طرف را ميترساند. اين در اظهارات خودشان هم هست و دارند ميگويند: اگر اين كار را نكنيم، ايران قدرت اول خاورميانه ميشود؛ اگر اين كار را نكنيم، نفوذ ايران در خاورميانه زياد ميشود؛ از اين حرفها ميزنند. اين نكته‌ى اول.
نكته‌ى دوم اين است كه اين حوادث بايد ما را بيدار نگه دارد. بايد چرت نزنيم، بايد نخوابيم؛ خوابمان نبرد. اگر اين حوادثى كه من ترسيم ميكنم، اين قوّت و قدرت و استحكام روزافزونى كه در جبهه‌ى اسلامى و نظام مقدس جمهورى اسلامى مشاهده ميشود، ما را خاطرجمع كرد، بى‌دغدغه كرد، موجب خواب‌آلودگى ما شد، موجب غرور و غفلت ما شد، خواهد شد خطر؛ اين خطر است. بايد اين زنگ بيدارباش هميشه در چشم ما باشد.
... امروز، همه‌ى وسائل ارتباطى را به كار گرفتند؛ وسائل سياسى را به كار گرفتند؛ وسائل فرهنگى را به كار گرفتند؛ وسائل اقتصادى را به كار گرفتند، براى اينكه تحريمها در حق ايران كهنه نشود و وسط راه از كار نيفتد. دولت آمريكا يك مأمور عاليرتبه‌ى اقتصادى و پولى خودش را مخصوصاً مأمور اين كار كرده كه اين همين طور وظيفه‌اش اين است كه كميته‌هائى را هدايت كند، به اين طرف و آن طرف دنيا مسافرت كند، با سران و رهبران كشورها تماس بگيرد و دائم كشورهاى ديگر را عليه ايران وادار كنند. اين بيش‌فعالىِ نظام استكبار و جبهه‌ى مقابل نظام اسلامى، امروز به نظر من بارزترين حوادث است.
خب، انسان از اين حادثه، چند نكته را استفاده ميكند. نكته‌ى اول اين است كه اين، ناشى از قدرت روزافزون بيدارى اسلام است. اينى كه انسان مى‌بيند طرف - حريف - دستپاچه شده، تلاش ميكند، سراسيمه شده، به اين در ميزند، به آن در ميزند، اين فعاليت را ميكند، آن را مى‌بيند، اين را مى‌بيند؛ اين پيداست كه اين طرفِ قضيه، قدرتى پيدا كرده است كه او را مرعوب كرده، به هراس انداخته و سراسيمه كرده. اگر ما ضعيف بوديم، اگر ما آسيب‌پذير بوديم، اگر ميتوانستند با يك ضربت، ما را به زانو در بياورند، اين همه تلاش لازم نبود. اين تلاش، نشانه‌ى اقتدار اين طرف است؛ و واقع قضيه هم همين است.
... خوشبختانه حوادث بيداركننده‌اى هم وجود داشته است و دارد. اين حوادث گوناگون، هجمه‌هاى مختلف، همين حادثه‌ى ننگين اهانت به قرآن شريف و عزيز در كشور آمريكا، حوادث بيدار كننده است؛ اينها آن زنگهائى است كه ميخورد تا انسان در خواب غفلت فرو نرود، خواب انسان سنگين نشود، از پيرامون خود غافل نشود؛ اين نعمت بزرگى است. ما در طول تاريخ و در طول انقلاب از اينگونه حوادث داشتيم و افراد مؤمن و بصير و هوشيار از اين استفاده كردند؛ از دشمنى دشمنها استفاده كردند.
معروف بود، ما شنيده بوديم - حالا من يادم نيست جائى هم اين را خوانده‌ام يا نه، اما از قديم در دهنها بود - كه اين كتاب «فجر الاسلام» را كه احمدامين مصرى نوشت كه تهمتهاى زيادى و اهانتهاى زيادى در اين كتاب به شيعه كرده است - كه بعد هم «ضحى الاسلام» و «ظهر الاسلام» و «عصر الاسلام» را نوشت و همين طور در همه‌ى اينها همين اهانتها تكرار شده - وقتى منتشر شد، موجب شد كه تعدادى از بزرگان و روشنفكران حوزه‌ى علميه‌ى نجف به فكر بيفتند و پاسخ عملى بدهند. لذا مرحوم آشيخ آقا بزرگ تهرانى كتاب «الذّريعة» را نوشت؛ مرحوم سيد محسن جبل عاملى كتاب «رجال» معروف خودش را و «اعيان الشيعة» را نوشت؛ مرحوم صدر كتاب «تأسيس الشيعة لفنون الاسلام» را نوشت؛ اينها دفاع كردند، دفاع عملى. يعنى يك كتاب سيصد چهارصد يا دويست سيصد صفحه‌اىِ فجر الاسلام موجب شد كه چند دائرةالمعارف بزرگ در شيعه به وجود آمد. اين، زنگ بيدارباش بود؛ خورد، اين طرف بيدار شد و كارى كه بايد بكند، انجام داد.

بيانات در ديدار هزاران نفر از بسيجيان استان قم‌، 2/8/89
 

شك نكنيد كه فرداى ملت ايران و امت اسلامى از امروز بمراتب بهتر است. همان مقدارى كه فاصله‌ى بين سى سال پيشِ ملت ايران و امروز است - يعنى اول انقلاب تا امروز - ببينيد ملت ايران در همه‌ى عرصه‌هاى سياسى و علمى و اجتماعى و غيره چقدر پيشرفت كرده است؛ بدانيد فاصله‌ى بين پيشرفتِ سالهاى آينده با امروز، از اين هم بيشتر خواهد بود. ملت روزبه‌روز پيشرفت خواهد كرد. حركت ملت ايران در همه‌ى عرصه‌ها حركت توقف ناپذيرى است و ان‌شاءاللَّه بر خط درست و صراط مستقيم هدايت الهى و اسلامى و قرآنى پيش خواهد رفت. آينده‌ى ملت ايران، آينده‌ى روشنى است؛ و اين بر دنياى اسلام و بر امت اسلامى اثر خواهد گذاشت و ان‌شاءاللَّه ملتهاى مسلمان را روزبه‌روز بيدارتر خواهد كرد.

پيام به حجاج بيت‌الله‌الحرام، 24/8/89
 

گسترش موج بیداری اسلامی در دنیای امروز، حقیقتی است كه فردای نیكی را به امت اسلامی نوید می‌دهد. از سه دهه پیش كه با پیروزی انقلاب اسلامی و تشكیل نظام جمهوری اسلامی، این خیزش پرقدرت آغاز شد، امت بزرگ ما بی‌وقفه پیش رفته، موانعی را از سر راه برداشته و سنگرهایی را فتح كرده است. پیچیده‌ترشدن شیوه‌های دشمنی استكبار و تلاش پرهزینه‌ای كه در مقابله با اسلام می‌كند نیز به دلیل همین پیشرفت‌ها است. تبلیغات وسیع دشمن در جهت اسلام‌هراسی، تلاش شتاب‌زده‌ای كه برای ایجاد اختلاف میان فرقه‌های اسلامی و برانگیختن تعصب‌های فرقه‌ای می‌كند، دشمن‌تراشی‌های كاذب از شیعه برای سنی و از سنی برای شیعه، تفرقه‌افكنی میان دولت‌های مسلمان و كوشش برای تشدید اختلافات و تبدیل آن به دشمنی‌ها و معارضه‌های لاینحل، استفاده از سازمان‌های اطلاعاتی و جاسوسی برای تزریق فساد و فحشاء میان جوانان، همه و همه واكنش‌های سرآسیمه‌گون و آشفته در برابر حركت متین و گام‌های استوار امت اسلامی به سوی بیداری و عزت و آزادگی است.
امروز برخلاف سی سال پیش، رژیم صهیونیستی دیگر یك هیولای شكست‌ناپذیری نیست؛ برخلاف دو دهه پیش، آمریكا و غرب تصمیم‌گیران بی چون و چرا در خاورمیانه نیستند؛ بر خلاف ده سال پیش فن‌آوری هسته‌ای و دیگر فن‌آوری‌های پیچیده برای ملت‌های مسلمان منطقه، دور از دسترس و افسانه‌گون به شمار نمی‌رود. امروز ملت فلسطین، قهرمان مقاومت است، ملت لبنان به تنهایی شكننده‌ی هیبت پوشالی رژیم صهیونیستی و فاتح جنگ 33 روزه است و ملت ایران پرچمدار و خط‌شكن حركت به سمت قله‌ها است.
امروز آمریكای مستكبر، فرمانده‌ خودخوانده‌ی منطقه‌ی اسلامی و پشتیبان اصلی رژیم صهیونیستی، در باتلاقی كه خود در افغانستان پدید آورده گرفتار است؛ در عراق با همه‌ی جنایت‌هایی كه به مردم آن كشور وارد كرده، در حال منزوی شدن است؛ در پاكستان مصیبت‌زده از همیشه منفورتر است. امروز جبهه‌ی ضداسلام كه دو قرن بر ملت‌ها و دولت‌های اسلامی تحكمی ظالمانه می‌كرد و منابع آنان را به یغما می‌برد، شاهد زوال نفوذ خود و ایستادگی دلیرانه‌ی ملت‌های مسلمان در برابر خود است و در نقطه مقابل، حركت بیداری اسلامی در حال پیشروی و عمق‌یابی روزافزون است.

بیانات مقام معظم رهبری درخطبه‌های نماز جمعه تهران، 15/11/89
 

دهه‌ى فجر و بيست‌ودوم بهمنِ امسال يك شور و حال ديگرى دارد؛ زيرا مردم پس از سالها مجاهدتِ خود مشاهده ميكنند كه انعكاس صداى آنها، فرياد مظلومانه و قدرتمندانه‌ى آنها امروز در مناطق ديگرى از دنياى اسلام با قوّت و قدرت شنيده ميشود.
حوادث امروز شمال آفريقا، كشور مصر، كشور تونس، برخى كشورهاى ديگر، براى ما ملت ايران معناى ديگرى دارد، معناى خاصى دارد؛ اين همان چيزى است كه هميشه به عنوان حدوث بيدارى اسلامى، به مناسبت پيروزى انقلاب بزرگ اسلامى ملت ايران گفته ميشد؛ امروز خودش را دارد نشان ميدهد؛ لذا اين دهه مهم است.

بيانات درديدار فرماندهان وخلبانان نيروى هوائى ارتش، 19/11/89
 

امروز خاورميانه بيدار شده است، دنياى اسلام بيدار شده است. سالهاى سلطه‌ى قدرتمندانِ دور از اين منطقه - كه به خاطر وجود منابع عظيم اين منطقه هجوم آوردند و دوران استعمار و استعمار نو و استعمار بالاتر از نو را تجربه كردند - دارد به پايان ميرسد؛ اين يك واقعيتى است. يك روزى در منطقه‌ى ما اين دو قدرت بزرگى كه آن روز بودند - يعنى آمريكا و شوروى سابق - بر همه‌ى امور سياسى اين منطقه مسلط بودند. يك بخشى مربوط به چپ بود، يك بخشى مربوط به راست بود؛ با هم اختلاف و دعوا، بعد هم يك وقتى با هم ميساختند - در رأس، قدرتهاى پشت سر اينها، آمريكا و شوروى با هم ميساختند - يكهو ميديديم مصر را فروختند! كمااينكه در يك دوره‌اى فروختند. در واقع جنگ بين دو اردوگاه بود. بعد در بالا با هم نشستند پشت پرده مذاكره كردند، ملتها، زمامدارانشان، منافعشان، همه زير پا له ميشد.
امروز اينجورى نيست. امروز ملتهاى منطقه افول تدريجى قدرتها را مى‌بينند. و در اين زمينه، پيشرو، ايران اسلامى است با پشتوانه و عقبه‌ى عظيم فرهنگى و امكاناتى كه در اين كشور هست؛ آن هم ايران متكى به اسلام، كه اسلام آميخته است با جان و روح و فكر اين ملت و اين مجموعه. اين را بايستى نگه داشت؛ اين خيلى باارزش است. هر بخشى هم نقشى دارد. ارتش نقش مختص خود را دارد. در ميان ارتش، نيروى هوائى نقش ويژه‌ى خود را دارد.

بیانات در دیدار مسئولان نظام درروز میلاد پیامبر(ص)، 2/12/89
 

امروز دنيا در زير بار سنگين تحميلات ناشى از تمدن مادى به ستوه آمده است و دنبال راه نجاتى ميگردد. آنچه كه شما امروز از بيدارى اسلامى در برخى از كشورهاى اسلامى مثل مصر و تونس ملاحظه ميكنيد، يك نشانه و نمونه‌اى از به‌ستوه‌آمدگى بشريت است. وقتى شياطين بر زندگى مردم غالب ميشوند - كه شياطين انس از شياطين جن خطرناك‌ترند - مستكبران عالم كه در زندگى اجتماعى مردم، زندگى خصوصى مردم، در اقتصاد مردم، در فهم و بينش مردم دخالت ميكنند و آنها را به راه‌هاى بيراهه ميكشانند، زندگى فضاى تاريك پيدا ميكند و اين فضاى سنگين و تاريك با فطرت انسانها ناسازگار است و بالاخره فطرت انسان بيدار ميشود؛ اين آن چيزى است كه امروز دارد در دنيا اتفاق مى‌افتد. دنياى غرب هم كه اسير چرخ و پر تسلط قدرت مادى است، امروز به ستوه آمده است. ما مسلمانها اگر ميتوانستيم اسلام را درست معرفى كنيم، اگر ميتوانستيم رفتار خودمان را منطبق با اسلام كنيم، مطمئن باشيد دنيا به اسلام يك گرايش همگانى و عمومى پيدا ميكرد. ضعف در ماست، اشكال در ماست و ما اولين مخاطبان قرآن و پيام پيغمبر هستيم. بايستى خود را اصلاح كنيم، بايد خود را درست كنيم.
امروز به بركت اسلام ملتها بيدار شده‌اند؛ اين بيدارى را در سطح دنياى اسلام انسان ميتواند مشاهده كند. اولين اثر اين بيدارى، ابراز بيزارى از حضور مستكبرين در اين منطقه است. آمريكائى‌ها، سياستهاى آمريكائى، با تبليغات فراوان تلاش ميكنند كه خود را از تيررس حركت عظيم مردم كه امروز در بعضى از كشورهاى اسلامى مشاهده ميشود، دور نگه دارند؛ ليكن اين ممكن نيست. اين حركتها در درجه‌ى اول، عليه سلطه‌ى استكبار بر اين منطقه است. آن چيزى كه ملتها را تحقير كرده است، سلطه‌ى استكبار است؛ آن چيزى كه موجب شده است ملتهاى مسلمان با يكديگر دست برادرى ندهند، يكديگر را فهم نكنند، نيروهاى خود را بر روى هم نگذارند و امت اسلامى به معناى واقعى شكل پيدا نكند، دسائس و دخالتهاى استكبار در اين منطقه است؛ اين بايد جمع شود. ملتها بايد از دخالت و تسلط استكبار خلاص شوند و نجات پيدا كنند؛ اين كليدِ حل مشكلات اين منطقه است. گرفتارى‌هاى مردم و ملتها، گرفتارى‌هاى دولتها - دولتهائى كه با مردم خودشان، با ملتهاى خودشان فاصله پيدا كردند - به خاطر حضور قدرتهاى مستكبر و در رأس آنها آمريكاست. علاج مشكلات اين منطقه به اين است كه ملتها به خود بيايند، دولتها به خود بيايند؛ شيطان بزرگ را از دخالت و تصرف در سرنوشت ملتهاى خودشان كنار بگذارند و دور كنند.
سياستهاى خاورميانه‌اى آمريكا در اين منطقه، موجب مخالفت ملتها با دولتهاى خودشان شده است؛ بين ملتها و دولتها شكاف افتاده است. اگر چنانچه ملتها با دولتها همراه باشند، هيچ قدرتى قادر نيست بر كشورها تسلط پيدا كند؛ هيچ قدرتى نميتواند در مقابل ملتها مقاومت كند. آنچه امروز در بعضى از كشورهاى اسلامى اتفاق افتاده است، حضور ملتها در منطقه است، در صحنه‌ى مبارزه است، در ميدان مبارزه است. وقتى ملتها در صحنه حاضر ميشوند، تيغ قدرتها كُند ميشود. قدرتها نميتوانند به ملتها زور بگويند. افرادى را از نزديكان خودشان، كسانى را از مزدوران خودشان بر مردم مسلط ميكنند، آنها به مردم زور ميگويند. ملتها وقتى آمدند توى صحنه، پشت دولتها محكم ميشود؛ اگر با ملتهاى خودشان همراه باشند. اين، علاج مشكلات اين منطقه است.
امروز دولت جعلى صهيونيستى در اين منطقه مثل يك غده‌ى سرطانى است كه منطقه را دچار بيمارى و آفت كرده است. همه‌ى سعى استكبار اين است كه اين غده‌ى سرطانى را در منطقه حفظ كند. وجود اين غده‌ى سرطانى در اين منطقه، مايه‌ى جنگ و اختلاف و دودستگى و سياستهاى غلط در اين منطقه شده است. براى اينكه اين را نگه دارند و پايگاه خودشان را در منطقه حفظ كنند، همه‌ى توان خودشان را به كار ميبرند. اين همان چيزى است كه امروز آثار و نتائج آن را مشاهده ميكنيم و آن، عكس‌العمل ملتهاست. ملتها وقتى بيدار شدند، اين وضعيت را تحمل نميكنند.
ما معتقديم حركتهائى كه امروز در بعضى از كشورهاى اسلامى مشاهده ميشود، عكس‌العمل و واكنش ملتهاست به تحقير طولانى‌اى كه قدرتهاى استكبارى نسبت به اينها روا داشته‌اند. امروز فرصتى پيدا كرده‌اند، آمده‌اند توى ميدان.
وظيفه‌ى عالمان دين، نخبگان سياسى، نخبگان علمى و دانشگاهى خيلى سنگين است. امروز مردم در اين كشورها احتياج دارند به هدايت اين نخبگان؛ چه نخبگان سياسى، چه نخبگان علمى، چه دانشگاهى و چه دينى. وظيفه‌ى سنگينى بر عهده‌ى اينهاست. اينها بايد نگذارند دستگاه استكبار با وسائل گوناگونى كه دارد، اين حركت عظيم ملتها را مصادره كند، قيام مردم را از آنها سرقت كند؛ بايد مراقب باشند. اينها بايد مردم را به سمت اهداف عاليه‌اى كه براى هر كشورى اين اهداف، اهداف و آرمانهاى والاست، هدايت كنند. اگر اين شد، آينده‌ى اين منطقه، آينده‌ى روشنى است؛ آينده‌ى امت اسلامى، آينده‌ى روشنى خواهد بود.
ما در دنيا يك ميليارد و نيم جمعيتيم و در حساس‌ترين نقاط از لحاظ موقعيت سوق‌الجيشى، از لحاظ امكانات طبيعى و منابع زيرزمينى قرار گرفتيم؛ اما ديگران بر ما حكومت ميكنند، ديگران دارند سرنوشت ما را معين ميكنند، نفت ما را ديگران تكليفش را معين ميكنند، ديگران براى حكومتهاى ما تكليف معين ميكنند. اين وضعيت بايد دگرگون شود و بلاشك دگرگون خواهد شد؛ كه امروز نشانه‌هاى آن ديده ميشود. اين همان بيدارى اسلامى است به بركت اسلام.
منبع:www. khamenei.ir